Barça
Esports Barça 30/07/2011

El Barça-ManU revoluciona els Estats Units

El Manchester United tanca contra el Barça la seva gira nord-americana, mentre que els blaugranes tot just la comencen. Per al duel d'aquesta matinada, ja hi ha 900 periodistes acreditats

Redacciö
1 min
Els jugadors del Barça signen autògrafs després d'un entrenament a Washington.

BarcelonaL’expectació mediàtica que està generant la gira del Barça per terres americanes és molt gran. Prop d'un miler de periodistes han demanat acreditació per cobrir el duel d'aquesta matinada contra el Manchester United a Washington. És un partit amistós. Però, en part, és la reedició de la final de la Champions de Wembley. I això ven.

Els altres dos compromissos de l'equip de Guardiola també aixequen interès. Tots tres partits es retransmetran en directe tant en anglès com en espanyol. La cadena ESPN-2 serà l’encarregada de l’emissió dels partits en anglès, mentre que en espanyol ho retransmetrà l'ESPN Deportes i UNIVISIÓN, la televisió de parla hispana més important dels Estats Units i on Sandro Rosell ha concedit una entrevista. L'audiència potencial de totes tres retransmissions és de milions d’espectadors arreu del món.

Tot i que el soccer no sigui un esport de referència als Estats Units, la gira del Barça ha despertat l’interès dels mitjans més prestigiosos. Rotatius com el Washington Post, el New York Times, el US Today, i el Wall Street Journal estan fent seguiment de la gira i analitzaran els partits al detall, com també ho faran les cadenes de televisió ABC, NBC, FOX o CNN.

També es farà ressò del partit la televisió del pròxim orient Al Jazzera, que ha enviat professionals per seguir els passos de l’equip blaugrana. Els mitjans mexicans també tindran un pes destacat en el cobriment de la informació blaugrana en aquesta gira, sobretot pels dos propers partits contra el Chivas de Guadalajara a Miami, i contra el Club Amèrica a Dallas.

stats