WEMBLEY 2011
Esports Barça 28/05/2011

Els VIPs tampoc es volen perdre la final de Wembley

Dues absències destacades a les graderies de Wembley aquest vespre: el president del Govern i culer confés, José Luís Rodríguez Zapatero, i Joan Laporta

Redacció
1 min
Sandro Rosell, a la llotja amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

BarcelonaLes graderies de Wembley estaran aquest vespre plenes de personalitats i cares conegudes que no es volen perdre la final de la Lliga de Campions entre el Barça i el Manchester United. A la llotja hi haurà el príncep d'Astúries, Felip de Borbó; el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; l'encara alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i l'alcalde electe de la capital catalana, Xavier Trias.

A més, els acompanyaran Albert Soler, nou secretari d'Estat per a l'Esport, i Josep Antoni Duran i Lleida. El president del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero, finalment no hi anirà.

Pel que fa als expresidents del Barça, a Wembley hi haurà Josep Lluís Núñez, Agustí Montal i Joan Gaspart, mentre que Joan Laporta ha preferit veure el partit a Barcelona per televisió al costat dels seus fills.

Entre d'altres personalitats que viuran en directe el partit d'aquest vespre hi figuren Isidre Fainé, president de La Caixa; Enric Crous, director general de Damm; i Josep Carreras.

stats