BARÇA
Esports Barça 30/12/2010

Maxwell: "El nostre repte és guanyar-ho tot"

El defensa brasiler del Barça creu que no poden viure del que van aconseguir el 2009. "Cal buscar més títols, a més de millorar el nostre joc", ha afirmat Maxwell

Redacció
2 min

Sant Joan DespíEl defensa brasiler del Barça Scherrer Cabelino Maxwell Andrade ha subratllat avui que l'objectiu que es planteja el Barcelona per al 2011 continua intacte respecte als anteriors anys, i que no és un altre que el de guanyar-ho tot. "El nostre repte és guanyar-ho tot una altra vegada, encara que serà difícil", ha subratllat el barcelonista.

El futbolista té molt present que el gran èxit de l'any 2009, en què el Barcelona va guanyar els sis títols que va disputar, els exigeix molt cada any "perquè no ens podem acomodar".

"No podem viure del que va passar. Cal buscar més títols, a més de millorar el nostre joc", ha afegit el jugador, que ha donat un aprovat alt al 2010, malgrat que l'equip blaugrana només va obtenir la Lliga i la Supercopa d'Espanya.

Maxwell ha informat que la nova contractació del Barcelona, el jove holandès Ibrahim Afellay, s'està sentint bé aquests dos primers dies. "L'he vist molt content i feliç. Es comunica amb nosaltres en anglès. Tractarem que la seva adaptació sigui ràpida", ha assegurat.

Sobre el fet que finalment s'hagi resolt que aquest cap de setmana hi hagi campionat de Lliga, el jugador s'ha limitat a dir que els barcelonistes continuen al costat de l'AFE, i que jugaran "el dia que ens diguin".

El Barcelona, tal com estava previst, jugarà diumenge a les 18.00 hores contra el Llevant al Camp Nou, partit en el qual els dos centrals titulars, el lesionat Puyol i el sancionat Piqué, estaran de baixa. Malgrat aquest inconvenient, Mawxell confia molt en Abidal, qui en les seves últimes actuacions com a central va quallar grans actuacions.

"Tenim una defensa molt sòlida. Puyol i Piqué són jugadors importantíssims, viuen un gran moment i ens donen molta seguretat. Però Abidal té un nivell defensiu espectacular. Es posiciona molt bé i dóna el millor per a l'equip. Hi tenim molta confiança", ha argumentat.

stats