Barça
Esports Barça 01/08/2011

El Barça fa el primer entrenament a Miami

Iniesta, Villa, Fontàs, Thiago, Keita, Busquets i Pedro s'han estat exercitat al marge del grup; a més de Carles Puyol, que es continua recuperant de la lesió al genoll

Redacció
1 min
El Barça, entrenant-se a Miami

MiamiEl Barça ha fet aquest dilluns la primera sessió a Miami, després que l'equip hi arribés a la matinada per disputar-hi el segon partit de la gira nord-americana. L'equip s'ha entrenat al Cobb Stadium de la Universitat de Miami, una universitat més coneguda pel seu equip de futbol americà.

Set dels jugadors que més minuts van disputar en el partit davant el Manchester United –Iniesta, Villa, Fontàs, Thiago, Keita, Sergio Busquets i Pedro–, s'han estat exercitat al marge del grup. També ho ha fet Carles Puyol, que continua amb la recuperació de la lesió que té al genoll.

Per la seva part, Afellay, que en el partit contra el Manchester United es va fer un trencament al bíceps femoral de la cuixa esquerra, i que estarà entre quatre i cinc setmanes de baixa, s'ha quedat a l'hotel de concentració per dur a terme el treball de recuperació.

D'altra banda, Jeffren ha fet el seu últim entrenament amb el Barça, ja que després d'aquesta sessió a Miami ha abandonat la concentració per desplaçar-se a Lisboa, on firmarà amb l'Sporting de Portugal.

Així, Gerard Deulofeu i Sergi Gómez, que han disputat la final de l'europeu sub-19- s'incorporaran aquest dimarts a l'expedició blaugrana per suplir aquestes dues baixes.

stats