LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 28/03/2012

El Barça no pot marcar a San Siro i el Camp Nou dictarà sentència (0-0)

Els de Guardiola porten la iniciativa en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, però es queden sense veure porteria

Ara
2 min

BarcelonaEl Barça no ha aconseguit veure porteria a San Siro. Tot i portar la iniciativa i gaudir de moltes ocasions, la falta d'encert, la bona defensa del Milan, una gespa en no molt bones condicions i un arbitratge que en la recta final del partit ha desesperat els blaugranes han fet que el partit acabés sense gols. Així doncs, el bitllet per a les semifinals de la Lliga de Campions es decidirà al Camp Nou la propera setmana.

Els de Guardiola han tingut la possessió durant pràcticament tot el partit, si bé el primer a avisar ha sigut el Milan, que ha perdonat el primer. Una errada de Busquets l'han aprofitat els locals, però Robinho, sol davant el porter, ha rematat alt (min 2). La gespa, amb molts forats, no ha beneficiat el joc del Barça. I fins i tot Leo Messi (min 5) ha relliscat quan intentava xutar una falta.

Novament l'argentí ha sigut qui ho ha tornat a provar. Abbiati ha aturat, però la pilota se li ha escapat, si bé Alves ha rematat posteriorment fora. Al minut 17, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Messi per fora de joc abans que Valdés fes una gran aturada. Una pèrdua de Xavi ha propiciat una contra del Milan, i Ibra, tot sol, ha posat a prova Valdés, que ha aturat (min 19).

El Barça ha seguit tenint la possessió de la pilota, si bé el Milan s'ha tancat bé al darrere en la primera part. Xavi, entrant pel mig, ha intentat desencallar el partit, però Abbiati ha refusat el seu xut (min 25).

El partit no ha canviat després del descans i Messi, de falta directa, podria haver inaugurat el marcador, però la pilota ha sortit fregant el travesser (min 58). Guardiola ha decidit començar a bellugar la banqueta i donar sortida a Tello per intentar revolucionar l'atac. I així ho ha fet, ja que al minut 73 el jove extrem ha tingut una bona oportunitat per marcar, però el seu xut des de dins de l'àrea ha sortit tocant la xarxa per fora (min 72).

Al minut 77, Puyol ha intentat rematar al fons de la xarxa un córner servit per Xavi, però el seu cop de cap ha sortit fora, mentre els defenses locals l'agafaven per la samarreta. Tello ha sigut novament protagonista de la següent jugada de perill del Barça. Després de marxar magníficament d'Antonini, Tello es quedava sol davant Abbiati, però el porter se li ha avançat i ha salvat el Milan pels pèls (min 80).

Després d'una jugada d'atac de Messi, Abbiati ha refusat i Tello no ha arribat per poc a contactar amb la pilota (87'). Tot just un minut més tard, Messi ha rebut l'entrada de dos defenses quan encarava porteria, però l'àrbitre no ha volgut xiular res.

MILAN 0

BARÇA 0

Milan: Abbiati, Mexés, Nesta (Mesbah 73'), Antonini, Seedorf, Ambrosini, Nocerino, Robinho (El Shaarawy 51'), Ibrahimovic i Boateng (Emanuelson 66').

Barça: Valdés, Alves, Mascherano, Piqué, Puyol, Xavi, Busquets, Keita, Alexis (Pedro 75'), Messi i Iniesta (Tello 64').

Àrbitre: Jonas Eriksson. Suècia. Targetes grogues: a Seedorf (22'), Nesta (56'), Ambrosini (69').

stats