BARÇA
Esports Barça 13/09/2011

El Barça es deixa dos punts en l'últim sospir (2-2)

Els de Guardiola han hagut de remuntar un gol matiner de Pato. Pedro i Villa han fet la feina, però Thiago Silva ha aconseguit l'empat en l'últim minut

Nuria García
2 min
Pedro celebra el seu gol en el partit del Barça contra el Milan. JOSEP LAGO / PHOTO

BarcelonaEl Barça ha empatat en l'últim minut el primer partit de la lligueta de la present edició de la Lliga de Campions. Els de Guardiola han hagut de remuntar el gol inicial de Pato i s'han refet, gràcies als gols de Pedro i de Villa. Tot i això, en l'últim sospir, Thiago Silva ha tornat a igualar el matx.

El partit no ha començat massa bé pel Barça. Pato, als 25 segons de joc, ha aconseguit marxar de tota la defensa per encarar Valdés i superar-lo, davant l'estupefacció de tots els seguidors culers que s'havien aplegat al Camp Nou.

El Barça ha millorat i Messi ha enviat una pilota al pal. Villa, per la seva banda, ha rematat massa alt, en les que han estat les millors ocasions dels de Guardiola en els primers minuts.

I la reacció del Barça s'ha demostrat aconseguint l'empat. Leo Messi ha fet una gran jugada, emportant-se amb ell tota la defensa i fent-se una autopassada dins l'àrea i arribant amb la punteta de la bota a contactar amb la pilota i deixar-se-la a Pedro. I l'extrem canari, sol dins l'àrea, ha empès la pilota dins la xarxa per fer l'empat.

El Barça ha sortit més entonat en la segona meitat. Els de Guardiola han aconseguit capgirar el marcador en tan sols cinc minuts. Villa, amb una falta a la frontal, ha superat Abbiati amb un xut ajustat al pal (50').

Amb avantatge en el marcador, el Barça ha seguit pressionant, i Messi ha estat un dels jugadors més incisius, juntament amb Alves, que tot i que Guardiola li demanava que mantingués la línia de quatre en defensa, el lateral brasiler ha pujat per la banda amb assiduïtat, creant perill.

Tot i això, l'alegria del Barça s'ha esvaït en l'últim minut. Thiago Silva, de cap a la sortida d'un córner, ha enviat la pilota al fons de la xarxa, establint el definitiu empat a dos.

BARÇA 2

MILAN 2

Barça: Valdés, Alves, Mascherano, Busquets, Abidal; Keita (Puyol 66'), Xavi, Iniesta (Cesc 38'); Pedro, Messi i Villa (Afellay 83').

Milan: Abbiati; Zambrotta, Nesta, Thiago, Abate; Van Bommel (Aquilani 77'), Seedorf, Nocerino, Boateng (Ambrossini 33'); Pato i Cassano (Emanuelson 62').

Gols: 0-1 (1') Pato. 1-1 (35') Pedro. 2-1 (50') Villa. 2-2 Thiago Silva (93')

Àrbitre: Martin Atkinson (britànic). Targetes grogues: Van Bommel (17'), Villa (51'), Nesta (56'), Alves (69'), Puyol (91')

stats