LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 28/03/2012

El Barça busca demostrar a San Siro qui és el vigent campió d'Europa

Els homes de Guardiola aspiren a guanyar al camp del líder i vigent campió de la Sèrie A italiana (20.45 h, TV3)

Efe
2 min
Zlatan Ibrahimovic durant  la roda de premsa que va oferir ahir a Milanello.

MilàSerà un pols entre dos equips que es troben en un gran moment, com ho evidencien les seves dues estrelles, el barcelonista Lionel Messi –12 gols els últims cinc partits– i el milanista Zlatan Ibrahimovic –7, en els últims quatre–, aquest últim, exjugador del Barcelona i, en l'actualitat, la peça més determinant del Milan. Els dos equips passen per instants extraordinaris de joc i arriben pletòrics de forces. El xoc es repetirà després que tots dos mesuressin les seves forces en la fase de grups, en què el Barcelona va mostrar que estava lleugerament per damunt del seu rival, al qual va derrotar a Itàlia (2-3) després d'un empat (2-2) al Camp Nou.

Mark van Bommel, sancionat, i Antonio Nocerino, advertit. El Milan tampoc no podrà comptar amb el lesionat Thiago Silva, mentre que Kevin-Prince Boateng i Alessandro Nesta, que van romandre a la banqueta dissabte passat, són dubte, igual que Robinho. Tampoc jugaran Pato ni Ignazio Abate. El Milan compta amb un gran balanç a casa seva en els quarts de final, ja que en les catorze participacions en aquesta fase, no ha perdut mai, amb un balanç de deu victòries i quatre empats.

"No tenim por". Aquesta és la frase que més se sent en les últimes hores a casa dels 'rossoneri' davant la cita contra el Barça. Fins i tot el porter de l'AC Milan, Christian Abbiati, assegura que no tem les genialitats de Messi. "És el millor de tots, però no li tenim por. Sortim completament igualats", ha assegurat el porter a la 'Gazzetta dello Sport'. El brasiler Emanuelson i l'algerià Djamel Eddine Mesbah s'han exercitat al gimnàs durant la setmana i també estaran disponibles.

Alineacions probables:

Milan: Abbiati; Bonera, Nesta, Mexes, Antonini; Nocerino, Ambrosini, Seedorf, Boateng; Ibrahimovic i Robinho

Barça: Valdés; Alves, Mascherano, Piqué, Puyol; Xavi, Busquets, Cesc; Alexis, Messi i Iniesta

Àrbitre: Jonas Eriksson (Suècia)

Hora: 20.45 (TV3)

stats