Barça
Esports Barça 28/07/2011

El Barça ja és als Estats Units per disputar tres partits en deu dies i vendre la marca

La gira americana comença a Washington, on els blaugrana s'enfrontaran al United (diumenge 31, 1 h), després passaran per Miami per jugar contra el Chivas (dijous 4, 2 h) i acabaran a Dallas, on jugaran contra l'Amèrica de Mèxic (dissabte 6, 22 h)

Redacció
1 min
Els jugadors del Barça baixen de l'avió a Washington

BarcelonaEl Barça ja és als Estats Units després d'un llarg vol transoceànic des de Munic. Els homes de Guardiola van tancar aquest dimecres la primera parada de la gira d'estiu a Munic amb un empat i una victòria. En les semifinals de la Copa Audi el Barça va empatar a 2 amb l'Internacional de Portoalegre, però el va eliminar a la tanda de penals i va passar a la final. Just acabat el partit el Barça va pujar a l'avió.

Directament des de Munic, els jugadors van volar cap a Washington, la primera parada de la gira americana. Allà, el Barça jugarà un amistós contra el Manchester United el dia 31 a la una matinada, hora catalana (TV3) –la matinada del dissabte a diumenge–, dos mesos després que els clubs es veiessin les cares a la final de la Lliga de Campions de Wembley.

Un cop jugat el partit contra el United, el Barça es dirigirà a Miami, on s'enfrontarà al Chivas de Guadalajara el dia 4 d'agost, també de matinada –2.00 h, la matinada del 3 al 4 d'agost–. Finalment, la gira aterrarà a Dallas, on els blaugrana jugaran el darrer amistós, contra l'Amèrica de Mèxic, el 6 d'agost a les 10 de la nit, hora catalana.

Durant la gira, però, també hi haurà lloc per a les relacions institucionals. La Fundació del club té previstos actes amb la Fundació Bill & Melinda Gates, amb la Fundació Pies Descalzos de la cantant Shakira, amb Unicef i amb el Banco Interamericano de Desarrollo. A més, el club està pendent de la confirmació d'una recepció a la Casa Blanca per part del president nord-americà, Barack Obama.

stats