BARÇA
Esports Barça 05/01/2012

Guardiola: "No volem fer la guitza a cap equip. Hem enviat Messi a casa i ell ha trucat dient que estava millor"

El tècnic del Barça diu que Messi havia arribat amb mal de panxa i dècimes de febre al matí, i que per això l'han enviat a casa. Abidal i Valdés tenien els mateixos símptomes

Nuria García
2 min
Pep Guardiola.

BarcelonaEl tècnic del Barça, Pep Guardiola, ha parlat sobre el tema Messi, que, després que el club anunciés al matí que seria baixa a causa d'una grip, ha sortit al camp i ha fet dos gols: "A vegades, el fet de voler ser molt transparents fa que passin aquestes coses. En Leo aquest matí tenia mal de panxa i unes dècimes de febre, tenia fredor... i l'hem enviat cap a casa. A la tarda ha trucat i ha dit que es trobava millor i, com que m'ho ha dit, he pensat d'asseure'l a la banqueta. Hi ha una passa, l'Abi no ha pogut entrenar, en Víctor Valdés també ha tingut grip... Pensàvem que a en Leo li passava el mateix. L'eliminatòria no estava tancada, estàvem fent un bon partit i he decidit fer-lo jugar mitja hora, i després, doncs ha fet el que sempre fa", ha comentat Guardiola.

Sobre el partit, ha dit: "Hem començat molt bé, però després s'ha aturat. En la segona part, a l'estadi sempre costa molt, costa d'arrencar. Per això he fet escalfar en Leo, per veure si la gent s'animava. I al final hem fet un gran pas en l'eliminatòria".

Quan se li ha preguntat per la gespa, ha dit que "des del principi, aquesta gespa no estava gens bé. No es recuperava, no estava gens bé i per això la volíem canviar. Però en aquests deu dies hi ha hagut un canvi, ja es veu, no hi ha tantes plaques, no s'aixeca... Si no cal canviar-la, millor, així el club s'estalvia uns diners i es canvia la gespa d'algun dels camps de la Ciutat Esportiva". "No volem fer la guitza a cap equip, tampoc a l'Osasuna. Si aquests són els dos paranys que ha dit Mendilibar, això és el que ha passat respecte a la gespa i respecte a Messi", ha apuntat.

I és que el tècnic de l'Osasuna, José Luis Mendilibar, s'ha mostrat molest: "El Barça no es refia ni de la seva ombra. Messi tenia la grip, però tot i així ha jugat", ha comentat l'entrenador, que ha afegit: "Ha estat una eliminatòria estranya, ja des del sorteig. Que si es canviava o no el partit d'anada, que si es canviava o no la gespa del camp. Al final no es canviarà. Llavors,Messi, que arriba a temps per al partit i al matí ens diuen que té la grip i que havia marxat cap a casa. Al final, juga. I, a més, et marca dos gols".

Guardiola no creu que l'eliminatòria contra l'Osasuna estigui sentenciada: "Hem d'anar a Pamplona, tenim present un 5-0 aquí contra el Betis, i després allà el que vam patir", ha recordat el tècnic del Barça, que no ha volgut parlar sobre la possible eliminatòria de quarts de final contra el Madrid. "L'equip ha fet un gran partit, hem tornat a recuperar el gran jugador que és Gerard [Piqué]; Carles [Puyol] i Masche també han treballat molt bé, els del centre del camp, també; Alexis ha estat molt participatiu... En general, tots han estat a un altíssim nivell", ha assegurat l'entrenador.

stats