COPA DEL REI
Esports Barça 12/01/2012

El Barça compleix contra l'Osasuna (1-2) i ja l'espera el Madrid als quarts

Els de Guardiola milloren en la segona part i superen l'Osasuna capgirant el gol de Lekic amb dues dianes d'Alexis i de Sergi Roberto. Fontàs s'ha lesionat al genoll

N. García
2 min
Abidal felicita Alexis pel gol que ha aconseguit al Reyno de Navarra.

BarcelonaEl Barça ha complert contra l'Osasuna i, tot i que no ha fet un partit molt brillant, ha aconseguit el passi als quarts de final de la Copa del Rei, on els espera el Reial Madrid. Lekic, després d'una bona primera part de l'Osasuna, ha aconseguit avançar els locals abans del descans. Però la segona part ha estat una altra història i Alexis i Sergi Roberto han capgirat el marcador.

El cert és que, tot i que el Barça ha estat el primer en provar sort amb un xut de Pedro que Riesgo ha desviat amb la punta dels dits, l'Osasuna ha estat l'equip que ha gaudit de més ocasions de gol en la primera part. La primera ocasió dels locals ha estat just la que ha provocat la lesió de Fontàs. El jugador del planter ha tingut problemes per refusar, ha perdut la pilota i, després de lesionar-se al genoll, l'ha recuperat.

Però la maquinària de l'Osasuna ha començat a funcionar. Leña i Puñal han intentat inaugurar el marcador després d'una errada d'Abidal, però primer Piqué i després Pinto han refusat a córner (16'). Tot just sis minuts més tard, Cejudo ha rematat alt.

En els primers minuts s'ha vist poc futbol al Reyno de Navarra. La circulació de la pilota ha estat molt lenta i els conjunts no han trobat la profunditat necessària per arribar a la porteria contrària amb perill. Alexis (30') ha intentat marcar, però quan ha intentat rematar de cap la centrada de Cuenca, ha fet falta.

L'Osasuna ha aconseguit avançar-se abans del descans amb un gol de Lekic (40'). Una pèrdua de pilota de Sergi Roberto ha estat aprofitada per Lekic, que ha rematat al fons de la xarxa.

La segona part ha estat tota una altra història. Tot just tornar a la gespa, al 48', Alexis ha aconseguit l'empat rematant de cap una centrada d'Adriano. El Barça ha seguit controlant el partit i al final ha trobat la recompensa. Sergi Roberto s'ha desmarcat i l'ha vist Messi, que li ha fet arribar la pilota. El jugador del planter ha avançat els blaugranes amb un gol amb l'esquerra, creuant la pilota on Riesgo no podia arribar (71').

OSASUNA 1BARÇA 2

Osasuna: Riesgo, Marc Bertrán, Miguel Flaño, Lolo, Satrústegui (Hermoso 71'), Puñal, Loe, Cejudo (Postigo 79'), Roberto Torres (Raúl García 67'), Calleja i Lekic.

Barça: Pinto, Montoya, Piqué, Fontàs (Abidal 14'), Adriano, Sergi Roberto, Mascherano, Thiago, Pedro (Busquets 69'), Alexis (Messi 57') i Cuenca.

Gols: 1-0 (40') Lekic. 1-1 (71') Sergi Roberto.

Àrbitre: Velasco Carballo, comitè madrileny. Targetes grogues: a Calleja (35').

stats