BARÇA
Esports Barça 17/09/2011

A la recerca d’un triomf per esvair possibles dubtes

Després de dos empats consecutius contra la Reial Societat i el Milan, el Barça afronta el partit d'avui (20 hores) contra l'Osasuna amb la intenció de tornar al camí dels triomfs

Nuria García
2 min
Carles Puyol lluita amb Pato.

BarcelonaEls dos empats consecutius del Barça (2-2 contra la Reial Societat i contra el Milan) han començat a despertar antics fantasmes entre una part de l'entorn blaugrana. És per això que el partit d'aquest vespre contra l'Osasuna –rival que ara per ara a la Lliga ha sumat els mateixos punts que els blaugranes– ha de servir per esvair aquests possibles dubtes i fer que l'equip torni a avançar pel camí dels triomfs.

El tècnic blaugrana, Pep Guardiola, no es mostra preocupat pels dos empats consecutius. #Tot el contrari: afirma que l'equip va estar al mateix nivell de sempre contra la Reial Societat i contra el Milan, tot i deixar-se dos punts en l'últim moment, i sap que l'única manera de superar l'Osasuna és a través del joc. "Només guanyarem si juguem bé", va afirmar amb contundència.

Puyol tornarà a l'onze

Després que el capità Carles Puyol ja hagi entrat en dues convocatòries després de recuperar-se de la lesió, Pep Guardiola podria decidir fer-lo jugar a l'eix de la defensa. Puyol va rebre l'alta mèdica i va entrar a la convocatòria en el darrer partit de Lliga contra la Reial Societat, però en aquell partit no es va vestir de curt. Sí que ho va fer en el següent compromís, contra el Milan a la Lliga de Campions. El capità va sortir al camp en el minut 66, substituint Keita. Així doncs, després d'una primera prova de 24 minuts contra el conjunt italià, ara el capità podria recuperar la seva posició a l'eix de la defensa.

I tal com va passar dimarts passat, Puyol se situaria a l'eix de la defensa, fent que Busquets, que aquests últims partits ha actuat de central, tornés a la seva posició al mig del camp. Puyol podria fer de parella de Mascherano, ja que Gerard Piqué segueix sent baixa. "El Gerard encara en té per dies. És el jugador que més endarrerit va en aquest sentit, encara ha de fer pretemporada", va explicar Guardiola. El tècnic tampoc podrà comptar amb Iniesta i Alexis, lesionats.

L'Osasuna, per la seva banda, arriba al Camp Nou amb la intenció de jugar i no quedar-se al darrere. I és que els de Mendilíbar encara no coneixen la derrota a la Lliga i han signat la seva millor arrencada dels últims set anys.

stats