BARÇA
Esports Barça 07/10/2011

Guardiola, a Trueba: "No hi ha dia que no pensi que l'endemà marxo"

El tècnic blaugrana conversa amb el director de cinema Fernando Trueba en una nova campanya publicitària del Banc Sabadell

Ara
1 min

BarcelonaPep Guardiola, que difícilment concedeix entrevistes als mitjans de comunicació, sí que ha acceptat la proposta d'una nova campanya publicitària de Banc Sabadell. En el vídeo corresponent, conversa amb Fernando Trueba, que li va fent preguntes sobre el seu futur mentre l'entrenador blaugrana s'interessa per l'ofici del realitzador.

Entre d'altres declaracions, Guardiola afirma que "quan tenia 25 anys ja volia dedicar-me a a entrenar". El tècnic blaugrana creu que quan es té algun càrrec de responsabilitat s'ha de pensar que "ets lliure de marxar", i confessa que odia el fet de pensar que es pot estar lligat a un contracte, ja que explica que això pot fer perdre la passió pel que es fa.

Guardiola destaca que, per ell, el més important és "fer el que t'agrada, és l'essència" i explica que "el més meravellós" de la seva professió és "planejar el que succeirà en un partit, intentar somiar el que pot passar". L'entrenador del Barça, a més, elogia Javier Clemente i Camacho.

Sobre el futur, Guardiola afirma: "Si em segueixen volent i em ve de gust, seguiré. Si no em volen, em faran fora i faré el que em surti. En la meva professió cal prendre decisions en funció del que va passant. I arribarà un dia en què ja no me vindrà de gust estar amb els meus jugadors, com a ells no els vindrà de gust estar amb mi, i en aquest moment caldrà marxar per trobar d'altres amb qui fer aquests plans de futur".

stats