BARÇA
Esports Barça 14/05/2011

Guardiola: "Sergio Ramos té raó: només Busquets i Marcelo saben què va passar"

El tècnic diu que ha parlat amb el jugador i es creu Busquets. És per això que confia que el de Badia pugui jugar la final del proper 28 de maig a Wembley

Redacció
1 min
Busquets i Alves lluitant per la pilota amb el madridista Marcelo en la final de la Copa del Rei a Mestalla / AFP

BarcelonaGuardiola ha afirmat que tots estan preocupats per la sanció que la UEFA podria imposar a Busquets per l'incident que, segons el delegat de la UEFA, va tenir el de Badia amb Marcelo: "Esperem a dilluns que la UEFA dicti sentència o prengui la decisió i llavors mirarem", ha dit Guardiola, que ha apuntat que ell va parlar amb Busquets i que es creu el jugador.

"Tots estem preocupats i estem pendents de la resolució. Tant de bo pugui jugar la final, jo ho prefereixo, però a partir de demà ja farem les valoracions oportunes. Però Sergio Ramos té raó: només Busquets i Marcelo saben què va passar".

Respecte si el Madrid té alguna cosa a veure amb aquest expedient que va obrir la UEFA a Busquets, Guardiola ha estat clar: "Tothom sap com va anar. Del Madrid ja en vam parlar molt durant el mes d'abril. Jugarem amb ells la Supercopa, fins llavors no toca parlar del Madrid".

stats