BARÇA
Esports Barça 26/09/2011

Trias donarà la Medalla d'Or de la Ciutat a Guardiola quan deixi de guanyar

L'alcalde de Barcelona diu que Guardiola "ara no té necessitat de més medalles" i que les necessitarà "quan tingui dificultats". "Serà llavors quan em tindrà al seu costat", diu

Efe
1 min
L'alcalde de Barcelona i el conseller d'Interior, Xavier Trias i Felip Puig, ahir a la Galeria Gòtica

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha confessat que li faria "molta il·lusió" nomenar l'entrenador del Barça, Josep Guardiola, fill predilecte de la ciutat i donar-li la Medalla d'Or de la Ciutat, però ha dit que ho farà "quan vinguin els moments difícils".

Com a bon aficionat culer, Trias ha expressat la seva por que algun dia s'acabi la bona ratxa de triomfs del Barça i "en aquell moment serà quan Barcelona reconeixerà Guardiola", de qui ha dit que "dóna prestigi i bona imatge" a la ciutat de Barcelona.

"En els moments difícils, el senyor Guardiola em tindrà al seu costat, perquè ara no té necessitat de més medalles, les necessitarà quan tingui dificultats, i llavors em tindrà al seu costat", ha dit l'alcalde, en resposta a un empresari que li ha preguntat sobre la possibilitat d'utilitzar Guardiola a les campanyes turístiques de la ciutat.

stats