Recull de portades
Esports Barça 27/04/2012

“En Pep se'n va”, “En Pep no se'n va”: la portada reversible de 'Mundo Deportivo'

Màxima expectació per la decisió del tècnic blaugrana, amb un cert regust de pessimisme. 'Sport' diu: "En Pep se'n va", i li pregunta: "On estaràs millor que al Barça?. 'El 9 esportiu' sentencia: "Dia per a la història"

Ara
1 min
Mundo Deportivo, 27 d'abril del 2012

BarcelonaPep Guardiola anunciarà aquest divendres al matí si segueix o no al Barça la temporada vinent. L'expectació és màxima, però els rumors que apunten al 'no' tenyeixen les portades de la premsa d'un cert pessimisme. 'Mundo Deportivo' deixa una porta oberta a l'esperança i avui opta per una portada reversible que contempla les dues opcions: “En Pep se'n va”, “En Pep no se'n va”. Val a dir que la primera opció és la de la no-renovació, però, a l'espera del comunicat oficial i la posterior roda de premsa, els més optimistes poden capgirar el diari i aferrar-se a l'opció de la continuïtat.

'Sport' tira per l'argument més probable: "En Pep se'n va", i pregunta al tècnic de Santpedor: "On estaràs millor que al Barça?". El diari assegura que "la decisió està presa", però afegeix: "L'esperança és l'últim que es perd".

'El 9 esportiu' diu que el d'avui és un "dia per a la història", i a l'espera del comunicat oficial, diu: "Tot indica que la resposta és que no".

A la premsa de Madrid, 'Marca' diu: "El barcelonisme, inquiet pel futur de Guardiola". 'As' titula per la contraposició entre els tècnics del Reial Madrid i del Barça, i diu: "En Mou es queda, en Pep ho decideix avui".

stats