LA PILOTA D'OR, BLAUGRANA
Esports Barça 10/01/2011

L'expedició del Barça, orgullosa i satisfeta

Luis Suárez, Stòitxkov, Gratacós, Rifé... tots s'han aplegat a les portes de La Masia per viatjar junts fins a Zuric i han destacat el dia històric que es viu avui

Redacció
1 min

BarcelonaL'expedició blaugrana que s'ha desplaçat avui fins a Suïssa ha mostrat la seva alegria i la seva satisfacció per viure aquest dia, en què tres blaugranes, i a més de La Masia, són i seran els protagonistes de la gala que coronarà Xavi, Iniesta o Messi com el millor jugador de l'any.

Luis Suárez, que va guanyar la Pilota d'Or l'any 1960, ha reconegut a Barça TV, la televisió oficial del club blaugrana, que és "una gran satisfacció perquè estava cansat que no hi hagués cap més futbolista espanyol que guanyés el trofeu". A més, l'ex jugador ha reconegut que està encara més content perquè "serà un jugador del Barcelona, com ho era jo".

Un altre dels jugadors que també ha guanyat la Pilota d'Or vestint de blaugrana és Hristo Stòitxkov. El búlgar ha afirmat que està "orgullós" i ha recordat que "no la guanya qualsevol la Pilota d'Or". Per a Stòitxkov, ara s'estan vivint "els millors dies de la història del Barça. És un treball del futbol base fins al primer equip".

L'entrenador Pere Gratacós també ho té clar: "És un èxit no només d'un, dos o tres jugadors, sinó d'un model esportiu que es va iniciar fa molts anys amb el senyor Oriol Tort i el senyor Joan Martínez Vilaseca i molt ben seguit per la resta de coordinadors".

També ha parlat l'ex jugador i ex responsable del futbol de base del Barça, Joaquim Rifé, que ha destacat la feina del futbol de base del club. "Hi ha coses que s'han d'anar regulant i el Barça ho ha sabut fer molt bé, agafant jugadors d'unes característiques determinades. I els jugadors ho han assimilat molt bé".

stats