Esports Barça 09/01/2011

L'expedició blaugrana per anar a recollir la Pilota d'Or, amb tres finalistes i alguna absència mediàtica

Una important delegació d’exentrenadors, exresponsables del planter i representants blaugrana acompanyaran Iniesta, Xavi i Messi a la gala de la Pilota d’Or a Zuric.

Redacció
2 min
Messi, Iniesta i Xavi opten a la Pilota d'Or.

BarcelonaL'expedició del Barça és tan gran, que el viatge es farà en dos avions diferents, amb el viatge pagat per la FIFA, organitzadora de l'acte.

Han confirmat la seva assistència a l’esdeveniment els extècnics i ajudants del primer equip en diverses etapes: Francisco Rodríguez, Joaquim Rifé, José Luis Romero, Terry Venables, Llorenç Serra Ferrer, Carles Rexach, Radomir Antic, Jesús Antonio de la Cruz i Eusebio Sacristán. Els exblaugranes i Pilota d’Or Luis Suárez i Hristo Stòitxkov també es desplaçaran a la ciutat suïssa, i tampoc no hi faltaran els veterans i l'assessor esportiu de la junta directiva, Josep Maria Fusté.

També hi seran antics responsables del planter blaugrana, com és el cas de Paco López, Jaume Oliver, Francisco Javier Comenges, Joan Martínez Vilaseca, Albert Benaiges i Joan Vilà. Hi assistiran també Quique Álvarez Costas, Josep Colomer, Pere Gratacós i els màxims representats actuals del futbol formatiu, Guillermo Amor, Albert Puig, i el director de la Masia, Carles Folguera.

Pel que fa als expresidents, als quals el Club ha convidat, ha confirmat la seva assistència Agustí Montal. En canvi, ni Josep Lluís Nuñez ni Joan Laporta han acceptat la invitació del club per diferents motius. Tampoc no hi serà Johan Cruyff, que no manté una bona relació amb el president Rosell.

La representació de la directiva estarà encapçalada pel president Sandro Rosell i el vicepresident Josep Maria Bartomeu. El director general Antoni Rossich sera un dels màxims executius que serà present en aquesta cita històrica per a l’Entitat.

En aquesta important gala, els futbolistes també estaran acompanyats pels seus familiars. Així, alguns dels familiars més propers a Messi, Iniesta i Xavi viatjaran en aquests vols especials cap a Zuric.

L’expedició del FC Barcelona viatjarà fins a Suïssa en dos avions. El primer sortirà a les 11.15 hores des de l’Aeroport del Prat, mentre que el segon partirà mitja hora després. Serà en aquest segon avió on viatjaran els tres candidats que opten al guardó per a la FIFA Pilota d’Or 2010. Els vols aterraran a Zuric a les 13 hores i a les 13.30 hores, respectivament.

Cap a les 15 hores, al Kongresshaus de Zuric estan programades les rodes de premsa prèvies dels tres jugadors i entrenadors nominats. La gala està prevista que comenci a les 18.30 hores.

Els jugadors premiats atendran els mitjans un cop finalitzi la gala, cap a les 20.30 hores, i a les 21.30 hores i 22.00 hores, respectivament.

stats