PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 22/01/2011

Pinto és baixa per culpa d'uns problemes estomacals i Oier entra en la convocatòria

El Barça ha fet el darrer entrenament abans del partit contra el Racing de Santander. José Manuel Pinto no ha pogut exercitar-se per culpa d’uns problemes estomacals i en el seu lloc ha entrat el porter del filial, Oier.

Redacció
1 min
Pinto, amb Messi, pujant a l'autocar

BarcelonaA banda de l’absència d’última hora del porter del Barça José Manuel Pinto, Pep Guardiola tampoc pot comptar amb els lesionats Dani Alves i Jeffren per al partit d’aquest vespre al Camp Nou entre el FC Barcelona i el Racing de Santander.

José Manuel Pinto s’ha apropat aquest matí a l’estadi, on a les 11 hores començava l’entrenament del primer equip, però els metges, després de visitar-lo, l’han enviat cap a casa. El porter pateix unes molèsties estomacals que no li permetran participar en el partit d’aquest dissabte. En el seu lloc ha estat convocat el porter del Barça B, Oier. Oier doncs, no podrà jugar avui a les 6 al Miniestadi el partit entre el Barça B i un dels favorits per aconseguir l'ascens a Primera, el Rayo Vallecano.

Així, els 17 futbolistes del primer equip més Oier s’han exercitat aquest matí damunt la gespa del Camp Nou. Un cop acabat l’entrenament, han dinat plegats a les instal•lacions blaugrana i després han marxat cap a casa. L’equip ha de tornar a l’estadi a les 18.30 hores.

stats