BARÇA
Esports Barça 09/12/2010

El sindicat de Policia Nacional demana al Barça un homenatge per la feina feta al camp

Afirmen que hi ha agents que han servit al Camp Nou "passant fred, mullant-se, patint contusions i baixes laborals" i que el club "mai els ha agraït la feina"

Redacció
1 min

BarcelonaLa Confederació Espanyola de Policia ha reclamat tant al Barça com a d'altres clubs de Barcelona un "petit homenatge o una menció per escrit", en agraïment als més de 40 anys de feina en els que la Policia Nacional ha vetllat per la seguretat als seus estadis.

El responsable de comunicació del sindicat a Catalunya, Manuel Rosales, ha explicat que hi ha agents que han servit durant diverses dècades al Camp Nou, "passant fred, mullant-se, patint contusions i baixes laborals" i que el club "mai els ha agraït la feina".

"De la nit al dia se'ns va treure d'allà i van venir els Mossos d'Esquadra. No tenim res en contra seva, fan bé la seva feina, però va ser posar a uns i treure a uns altres, sense cap agraïment". Així doncs, demanen, "amb tota la humilitat possible", un gest de reconeixement al seu treball. I és que després que el sindicat enviés fa dos mesos una carta al club, aquest encara no ha donat resposta.

stats