ESPANYOL-BARÇA
Esports Barça 13/12/2010

Més de mil persones vetllaran per la seguretat en el derbi de dissabte

El club blanc-i-blau ha anunciat que, de les 3.425 entrades disponibles per a socis i agències, ja s'havien venut, a primera hora del matí, un 70 per cent

Redacció
1 min
L'Espanyol celebra un gol.

BarcelonaL'Espanyol, al costat de les forces policials de Cornellà i del Prat, ha preparat un dispositiu de seguretat per al derbi contra el Barcelona, que es disputarà aquest dissabte (20.00 hores) a l'estadi blanc-i-blau, que superarà les mil persones, segons que ha explicat el conseller de seguretat espanyolista, José Manuel Moya.

El personal propi del club comptarà amb 135 vigilants de seguretat i 410 auxiliars, entre personal interior i exterior, que facilitaran la mobilitat i el control d'accessos a l'estadi i els seus voltants, a més dels 450 agents de les forces de seguretat i 90 persones més entre Creu Roja i emergències.

Moya ha recomanat als assistents que acudeixin amb molta antelació. "Als socis els diria que estiguin unes tres o quatre hores abans. Estem en una zona especialment sensible a causa de la gran quantitat de centres comercials, ja que estem a Nadal", ha recordat. El transport públic, que en molts casos doblarà la seva freqüència, és el mitjà de transport recomanat per l'Espanyol. El club català també insta els penyistes a usar l'autocar de la seva agrupació.

El conseller blanc-i-blau ha explicat que de les 3.425 entrades disponibles, per a socis i per a agències, ja s'havien venut, a primera hora del matí, un 70 per cent. "Cada soci pot adquirir dues entrades i cadascuna d'elles està identificada de forma nominal i s'exigirà la identificació del portador", ha detallat Moya.

stats