Barça
Esports Barça 12/12/2010

El Barça torna a demostrar per què és el líder de Primera Divisió amb una altra exhibició (5-0)

Els blaugrana han tornat a deixar grans detalls d'equip i Leo Messi ha tornat a demostrar qui és el millor jugador del món, marcant dos meravellosos gols

Adrià Soldevila
Els jugadors del Barça celebren el primer gol, obra de Villa.

BarcelonaEl Barça ha començat el partit com acostuma a fer-ho, anant a buscar la porteria contrària des del primer minut. El conjunt blaugrana ha obert el marcador en el minut 8 de partit, després d'una combinació entre la tripleta atacant. Messi ha cedit a Pedro, que ha fet la passada de la mort a Villa, i el davanter asturià no ha perdonat.

El conjunt de Pep Guardiola ha seguit dominant i creant perill i ha tingut dues oportunitats més, molt clares, per ampliar el resultat. Messi ha encarat i driblat Bravo, però un defensa li ha tret la pilota de sota pals i a la jugada següent, Villa ha batut el porter, però Alves ha tocat la pilota i l'ha rebutjat sense voler.

En el minut 33, Iniesta ha marcat el segon després d'una gran triangulació entre el jugador de Fuentealbilla i Pedro, que ha assistit d'esquena el migcampista culer, i aquest ha batut Bravo amb un xut sec i col·locat al primer pal.

A l'inici de la segona part, el Barça ha continuat atacant i buscant la porteria contrària, i en el 48 Leo Messi ha marcat el tercer. Després d'una sèrie de parets amb Dani Alves, l'argentí ha definit davant Claudio Bravo, fent el seu gol número 16 a la Lliga. En el 77, Leo Messi ha tornat a meravellar l'estadi, però les seves rematades han topat primer amb la defensa i després amb el pal de la porteria de Bravo. En el minut 87, Leo Messi ha marxat de tota la defensa guipuscoana i ha creuat la pilota per marcar el quart gol del Barcelona. Ja en el 90, Bojan, que ha buscat amb insistència el gol, ha marcat el quart del Barça, després d'aprofitar un rebuig del porter.

Els de Pep Guardiola han tornat a demostrar per què són els líders de la competició i per què Xavi, Iniesta i Messi són els tres finalistes de la Pilota d'Or FIFA.

5 Barcelona - 0 Reial Societat

Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Abidal, Maxwell; Mascherano (Busquets, 52'), Xavi (Keita, 67'), Iniesta; Pedro (Bojan, 61'), Messi i Villa.

Reial Societat: Bravo, C. Martínez, Ansotegi, M. Gonzalez, De la Bella; Rivas, Elustondo, Aranburu (Zurutuza, 56'), Xabi Prieto (Sarpong, 80'), Griezmann i Llorente (Tamudo, 69')

Gols: 1-0 (9') David Villa. 2-0 (33') Iniesta. 3-0 (47') Messi. 4-0 (87') Messi. 5-0 (90') Bojan.

Àrbitre: Fernández Borbalán (col·legi andalús). T.G: Mascherano

Assistència: 74.931 espectadors