FINAL DE LA COPA DEL REI
Esports Barça 19/04/2011

Mourinho: "Si aconseguim l'èxit, serà òptim i sinó, seguirem buscant el primer títol"

El tècnic respon Di Stéfano: "Ell és una de les persones més importants del Reial Madrid, i jo no sóc ningú en la història del club. Però l'entrenador sóc jo i jo decideixo qui juga"

Nuria García
2 min
Mourinho durant l'entrenament

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha sortit a la sala de premsa de Mestalla juntament amb el seu segon, Aitor Karanka. Avui però, sí que ha respost ell a la premsa. "La final no té favorits. Està al 50%. Esperem un bon partit, amb bon ambient i sense problemes fora del camp", ha dit per començar Mourinho, que ha repost Alfredo Di Stéfano, que va criticar com el portuguès va plantejar el partit de dissabte. "Di Stéfano és una de les persones més importants del Reial Madrid, i jo no sóc ningú en la història del Reial Madrid. Però l'entrenador sóc jo, i sóc qui decideix qui juga", ha dit amb claredat Mourinho, que ha afegit: "No he de fer cap comentari. Jo faig la meva feina, l'entrenador sóc jo, el cap que pensa és el meu i les decisions són meves".

El tècnic no ha volgut avançar com plantejarà la final de la Copa del Rei. "El partit de demà no té res a veure amb el partit de dissabte; el de Champions no tindrà res a veure amb el de demà... són coses totalment independents, i el partit que s'ha jugat, s'ha jugat", ha assegurat el portuguès, que ha destacat que si no guanyen la final de la Copa del Rei "no passa res". "Crec que em van escollir per la meva professionalitat i la meva dedicació, i perquè amb mi la gent treballa. Si aconseguim l'èxit demà, serà òptim i sinó, seguirem buscant el primer títol. Però la nostra creença és en el treball".

Mourinho no ha volgut avançar com jugarà el seu equip, però ha donat unes petites pistes. "Jugarem amb quatre al darrera, amb tres al centre del camp i amb tres davanters. Amb pilota, volem atacar i atacar bé, i sense pilota, haurem de defensar molt bé, ja que per la seva qualitat estarem en grans dificultats. Hem de defensar com un equip, i els equips defensen amb onze", ha comentat el portuguès.

L'entrenador dels blancs també ha comentat el fet que Pinto sigui el titular en la final de la Copa. "Jo no ho faré, perquè Casillas ha jugat els partits més decisius de Copa, i per això no l'he de canviar, però tampoc he d'entrar a valorar què fa en Pep. Jo ho he fet amb d'altres equips que he entrenat i depèn del respecte que tens cap al jugador. Si el fa jugar, és que té plena confiança en ell", ha apuntat, abans de dir que ell jugarà "amb Sergio Ramos i deu més".

Mourinho ha afirmat que no està neguitós per jugar la seva primera final amb el Reial Madrid. "Per a mi és la primera final amb el Madrid, però ja són moltes abans que aquesta. Per això segurament jo em miro el partit amb més tranquil·litat que qualsevol altre jugador que no estigui tan acostumat a jugar-les", ha comentat abans d'arrebatre contra la premsa madrilenya: "L'afició està amb l'equip perquè vol que guanyi. Però com deia amb Messina, amic meu, tinc dubtes que la premsa de Madrid vol que guanyem".

stats