BARÇA
Esports Barça 21/04/2012

Bartomeu: "És cert que el Madrid matemàticament no és campió, però la raó diu una altra cosa"

El vicepresident comenta que espera que els jugadors s'oblidin ràpidament d'aquest resultat i se centrin en el partit de dimarts contra el Chelsea, també al Camp Nou

Ara
1 min

BarcelonaEl vicepresident blaugrana Josep Maria Bartomeu ha assegurat als micròfons de Canal + Liga que, tot i que matemàticament el Madrid encara no s'ha proclamat campió de Lliga, cal ser realistes. "És cert que el Madrid matemàticament no és campió, però la raó diu una altra cosa", ha comentat.

Sobre el partit, Bartomeu ha dit: "Hem tingut oportunitats, hem dominat el partit, però el Madrid ha tingut dues oportunitats i les ha marcat. L'equip ha demostrat la seva capacitat de generar ocasions. Millor no valorar el marcador".

"Els nostres jugadors han jugat molt bé i el públic ha ajudat també molt. El Madrid té una bona defensa que també sap aturar jugadors com Messi. Però ha fet una passada de gol molt bonica", ha destacat el vicepresident blaugrana.

Bartomeu ha afirmat que aquesta derrota no tindrà "cap incidència" en el partit de dimarts de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Chelsea al Camp Nou: "Això és la Lliga, dimarts toca la Champions. Espero que els jugadors oblidin el partit d'avui i es centrin en la Champions a partir d'ara".

stats