Recull de portades
Esports Barça 11/04/2012

El Barça trepitja els talons del Madrid i 'El Mundo Deportivo' ho celebra així: "La Lliga, a punt”

A l'espera del que facin avui els blancs al derbi madrileny, el Barça dorm a un punt de l'actual líder i 'Sport' diu: "Tremola, Madrid". 'El 9 Esportiu' resumeix l'espectacle blaugrana: "Corren i riuen (per aquest ordre)"

Ara
1 min
El Mundo Deportivo, 11 d'abril del 2012

BarcelonaDesena victòria consecutiva del Barça a la Lliga, que després d'imposar-se per quatre gols a zero al Getafe aquesta nit ha dormit només a un punt del Reial Madrid. A l'espera del que facin avui els blancs al derbi madrileny –Reial Madrid - Atlètic de Madrid (22 h)–, la premsa esportiva catalana carrega de pressió l'actual líder. 'El Mundo Deportivo' diu: "La Lliga, a punt". 'Sport' diu: "Tremola, Madrid", i recorda: "L'Atlètic avui pot donar un cop de mà". 'El 9 Esportiu' recull la frase de Guardiola a la roda de premsa prèvia al partit, i titula: "Corren i riuen (per aquest ordre)".

La pressió també es nota a les portades de la premsa madrilenya. 'Marca' diu: "Derbi al seu punt", i recorda que al Reial Madrid només li val la victòria. 'As' titula: "Un derbi de campionat", subratlla que el Reial Madrid no perd al Calderón des del juny del 1999, i destaca les declaracions de l'entrenador de l'Atlètic, Simeone: "És de mediocres guanyar només per fer la guitza".

stats