BARÇA
Esports Barça 01/05/2011

Mourinho no parlarà a Barcelona i el substituirà Karanka

El tècnic del Madrid ha decidit no comparèixer davant els mitjans de comunicació per estar sancionat després de la seva expulsió a l'anada de les semifinals contra el Barça

Efe
1 min
José Mourinho.

MadridJosé Mourinho, tècnic del Reial Madrid, cedirà al seu segon Aitor Karanka el protagonisme a la sala de premsa del Camp Nou, després de decidir no comparèixer davant els mitjans de comunicació per estar sancionat després de la seva expulsió a l'anada de semifinals de Lliga de Campions davant el Barça.

Des de les 19.30 hores a l'estadi del Barça, aquest dilluns oferiran la roda de premsa oficial de la UEFA Aitor Karanka i el davanter internacional francès Karim Benzema. És un costum de Mourinho aquesta temporada quan ha estat sancionat, no oferir roda de premsa i deixar la responsabilitat al seu segon entrenador.

El Reial Madrid s'entrenarà abans de viatjar a Barcelona a Madrid, a la ciutat esportiva de Valdebebas, des de les 15.30 hores. Tres hores després està prevista la seva arribada a Barcelona, on s'allotjarà a l'Hotel Juan Carlos I.

stats