BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

Mourinho: “Ells havien d'arribar a la final i allà seran”

El tècnic es reitera en les seves queixes cap als àrbitres i es pregunta: "No sé si és la publicitat d'Unicef o si és el poder de Villar a la UEFA. No ho sé, no ho entenc. Per què un equip que és bo necessita això?"

Nuria García
2 min
José Mourinho.

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid ha sortit a la sala de premsa del Santiago Bernabéu amb ganes de guerra. Amb ell expulsat i amb Pepe i Sergio Ramos fora de la tornada al Camp Nou per sanció, l'actuació de Mourinho a la sala de premsa era d'esperar.

"Si li dic a ell i a la UEFA el que dic i el que sento, acaba la meva carrera avui. I com no ho puc dir, deixo una pregunta: Per què? En cada semifinal, passa sempre el mateix. Estem parlant d'un equip de futbol absolutament fantàstic", ha dit Mourinho per començar. L'entrenador portuguès no s'ha referit en gairebé cap moment al Reial Madrid, sinó a ell i als equips als que ell ha entrenat.

En un exercici de personalisme, Mourinho ha continuat: "Per què fa tres anys amb el Chelsea no vaig poder arribar a la final? Per què l'any passat va ser un miracle amb l'Inter, jugant amb 10? I per què avui? Hauria estat un partit que jugant tres hores haguéssim acabat 0-0. Per què un equip que és bo necessita això? Només l'àrbitre pot respondre-ho, però marxarà a casa i no respondrà res a ningú".

El tècnic portuguès ha especulat amb la possible resposta: "No sé si és la publicitat d'Unicef o si és el poder de Villar a la UEFA. No ho sé, no ho entenc. Enhorabona per un gran equip de futbol, però també enhorabona per aquest poder que han aconseguit. Els altres no tenen cap oportunitat". A més, ha afirmat que cap dels seus jugadors ha fet res greu per merèixer la targeta. "Anirem allà amb tot l'orgull i el respecte pel nostre món, que és el futbol. Algues vegades em fa fàstic viure en aquest món. Sense Pepe que no ha fet res, sense Ramos, que no ha fet res, sense l'entrenador que no podrà estar a la banqueta. Si fem un gol i deixem l'eliminatòria una mica oberta, ens tornaran a matar. Per què no deixen als altres equips jugar contra ells?".

Sobre el proper partit al Camp Nou, ha dit que serà un miracle que el Madrid arribi a la final. "Si ja era una missió molt difícil, a Barcelona ja és una missió impossible. Ells havien d'arribar a la final i hi seran, a la final". A més, s'ha referit a l'afició blaugrana: V"Si la gent del Barça és gent honesta, saben perfectament que són molt bons, però saben que això està passant. Poden amagar-ho, però segur que no són mala gent i dins han de tenir un sentiment. Guanyar així no té el mateix gust".

Per últim, ha tornat a carregar contra Guardiola, de qui ha dit que és un gran entrenador però que no ha guanyat cap Lliga de Campions "neta". "Jo vaig guanyar dues Champions, i les vaig guanyar al camp. Amb esforç, amb treball i al camp. Guardiola és un entrenador fantàstic de futbol, però va guanyar una Champions després de l'escàndol d'Stamford Brigde. I si la d'ara la guanya, la guanyarà després de l'escàndol d'avui. Jo li desitjo que guanyi una Champions sencera, perquè el respecto", ha dit el portuguès, abans de dir que desitja "de tot cor" que Guardiola guanyi una "Champions sencera".

stats