PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 15/03/2011

El Barça es querellarà contra la Cope perquè s'ha produït "un greu atemptat contra el bon nom del club"

El portaveu del Barça, Toni Freixa, ha anunciat que el Barça presentarà una demanda contra la cadena Cope i que Florentino ha trucat a Rosell per explicar-li que el Madrid no és responsable de res

Toni Padilla
1 min
Sandro Rosell, a la llotja amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

BarcelonaLa junta directiva s'havia reunit dilluns, on es va acordar emetre el comunicat de denuncia de la informació que relacionava el Barça amb "metges de dubtosa reputació" i un afer de millora dels controls de dopatge. A més, el club va enviar un burofax a la Cope demanant "una rectificació i obtenir l'origen concret de la informació". Com que no va rebre la resposta desitjada, el Barça, "independentment de si la Cope rectifica en les properes hores", ha decidit presentar una demanda en defensa de l'honor del club, dels jugadors i els seus metges".

Florentino truca, i el Barça accepta que el Madrid no és responsable

Segons Freixa, la demanda per defensar l'honor serà presentada al jutjat de primera instància de Barcelona perquè s'ha produït un "greu atemptat contra el bon nom i reputació del FC Barcelona". Freixa, per cert, ha reconegut que Florentino Pérez ha trucat aquest matí a Sandro Rosell per dir-li que el Madrid no té res a veure amb aquest afer, i segons Freixa, "si ho diuen així, no tenim motius per no creure Florentino. Amb la trucada rebuda aquest matí ja tenim el posicionament de tots els actors del cas i creiem que la responsabilitat és només del mitjà de comunicació".

Freixa ha insistit que "el nostre president no té cap motiu per no creure el president del Madrid". A més, ha deixat clar que "no tot val contra el Barça perquè portem ja unes hores actuant amb la màxima duresa contra aquesta informació".

stats