BARÇA-MADRID
Esports Barça 29/11/2010

Els 1.300 euros millor invertits de la història

El cas més exagerat és el dels passis de Tribuna, que van sortir a la venda a 219 euros i ahir es van adquirir per 1.300 euros al mercat il·legal

àlex Gozalbo
1 min
Festa al Camp Nou.

BarcelonaA vuit hores del clàssic entre FC Barcelona i Reial Madrid, el preu de les entrades de revenda es va multiplicar. Algunes localitats van duplicar el seu valor, com les de Gol, que van passar de 106 a 240 euros. El preu d'altres seients encara es va disparar més. El cas més exagerat va ser el dels passis de Tribuna, que van sortir a la venda a 219 euros i ahir només es van poder adquirir per 1.300 euros al mercat il·legal, més de cinc vegades el seu valor inicial.

Alguns dels revendesvan obligar, a més, a comprar, dues entrades juntes, garantint-se així una operació propera als 3.000 euros.

Segons va informar el FC Barcelona, una primera sèrie d’entrades disponibles es van posar a la venda el dia 2 de setembre, en exclusiva per a socis sense abonament. El club va posar a la venda 2.000 entrades en aquest primer procés.

La venda per aquest partit es va tornar a obrir divendres a les 10 hores per a socis sense abonament i, en aquest cas, tan sols per internet.

El club va recomanar no comprar entrades en canals que no siguin oficial del FC Barcelona: “No podem garantir que les entrades siguin vàlides i possiblement no es podrà accedir al recinte amb elles. A més et pots arriscar a un frau”, va dir l'entitat.

Al final, vist el resultat (5-0), per a alguns van ser els millors 1.300 euros invertits de la història.

stats