BARÇA
Esports Barça 21/02/2011

Rafa Márquez: "Ten Cate posava ordre. Quan va marxar del Barça, es van deixar de fer moltes coses"

El jugador mexicà Rafael Márquez ha dit la seva en declaracions al programa “El club de Mitjanit” de Catalunya Ràdio.

Redacció
1 min
El mexicà Rafael Márquez, amb la samarreta dels Nova York Red Bulls de la MSL

BarcelonaEn ser preguntat sobre els motius que el van portar a abandonar la disciplina del club la darrera temporada, l’actual jugador dels New York Red Bulls ha afirmat que “Guardiola va deixar de parlar-me clar. No hi havia tanta comunicació, i jo no estava tranquil, i per quedar-me aquí sense jugar, doncs el millor era marxar. Al final vam parlar de tot amb el Pep i ell em va dir que em podia quedar però que també tenia les portes obertes si així ho volia. Llavors vaig veure clar que arribava al meu final de cicle al club i que el millor era canviar”.

El futbolista mexicà també ha recordat la darrera temporada amb Frank Rijkaard a la banqueta del club, quan es van viure molts problemes dins del vestidor. “Va ser una mica culpa de tots. A l’equip potser qui posava més ordre era Henk Ten Cate, i un cop va marxar ell es van deixar de fer moltes coses. Potser després de guanyar tant tots vam fallar i vam deixar de córrer en la mateixa direcció”. I sobre Samuel Eto’o, Márquez ha deixat clar que “quan va marxar a l’Inter es portava bé amb tots els jugadors, el Samuel és un senyor”.

Márquez juga actualment als Red Bulls de la MSL, on és company d'equip de Thierry Henry. La lliga dels Estats Units es posa en marxa el proper 15 de març.

stats