FUTBOL
Esports Barça 18/11/2011

La Premier rebutja la proposta del Barça de reduir la Lliga a 16 equips

El president executiu de la Premier, Richard Scudamore, diu que Rosell fa la proposta "des d'una visió molt barcelonista" i que els seus equips no tenen intenció "de jugar partits europeus en cap de setmana"

Efe
1 min

LondresEl president executiu de la Premier League anglesa, Richard Scudamore, ha rebutjat aquest divendres la proposta del president del Barça, Sandro Rosell, de reduir a 16 els equips que participen en la competició per poder programar trobades europees en cap de setmana.

"Està bé que faci aquesta proposta, però crec que la fa des d'una visió molt barcelonista. Els nostres equips no tenen intenció de jugar partits europeus en cap de setmana", ha dit Scudamore, segons recull la cadena britànica BBC.

Rosell, que ocupa la vicepresidència de l'Associació de Clubs Europea (ECA), va dir aquesta setmana que les principals lligues del continent, inclosa la Premier League, haurien de reduir la seva mida per potenciar les competicions internacionals. "Podríem veure, per exemple, una trobada entre el Barça i el Manchester United un dissabte", va apuntar Rosell, que va subratllar que aquest escenari no es podrà donar si els campionats nacionals continuen incloent a 20 equips cadascun.

La reducció de les lligues europees serviria per "alliberar dates" que "no seran per a les federacions nacionals", sinó que es podran utilitzar "perquè els clubs organitzin partits amistosos o es potenciïn les competicions europees", va afirmar Rosell.

stats