L'ACORD AMB QATAR
Esports Barça 15/12/2010

Sandro Rosell: "A la major part dels socis els agrada l'acord amb la Fundació Qatar"

El president del Barça ha estat entrevistat per la cadena de televisió Al Jazeera, fundada i amb seu al Qatar, per parlar de l'acord de patrocini del club.

Redacció
2 min
Sandro Rosell, amb el president de Qatar Sports Investments

BarcelonaRosell, qui era als estudis de Barça TV al Camp Nou, ha afirmat que "aquests acords no agraden a tothom, però a la immensa majoria dels socis els agrada molt. La major part dels socis han acollit favorablement l'acord".

Rosell ha recordat que la Fundació Qatar i el Barça comparteixen valors, i que es treballarà per poder mantenir Unicef a la samarreta del club. Al Jazeera va ser creada el 1995 i s'ha convertit en la principal cadena de televisió a la zona del Gold Pèrsic. La seva seu és a Doha, la capital del Qatar.

Rosell ha ratificat la seva satisfacció per aconseguir aquest acord històric. “Estem orgullosos i encantats amb aquest acord. És important pensar que no és una marca qualsevol. És Qatar Foundation, que també és una entitat solidària. Mantenim els valors que tenim com a club i gràcies a UNICEF i a Qatar Foundation seguim sent un club solidari”, ha explicat Rosell.

Rosell ha explicat que s’ha treballat intensament per aconseguir aquest important acord econòmic que suposarà l’ingrés de 165 milions d’euros les properes cinc temporades. “Fa tres mesos que vam començar a parlar amb entitats del Qatar i al final, hem aconseguit arribar a un acord amb Qatar Sports Investment. En els seus objectius està la promoció de l’esport. I el Barça és esport. I per això hem aconseguit el contracte i l’entesa entre les dues parts”, ha afirmat el president.

En aquesta mateixa entrevista, Rosell ha explicat que aquesta nova font d’ingressos servirà per millorar la salut econòmica de l’Entitat. “Ajuda a tapar forats i a millorar les finances del Club i ens dóna més força i més solidesa. De seguida que es va firmar, els primers que ens van felicitar van ser els bancs”.

stats