BARÇA
Esports Barça 03/10/2011

Rosell: "El lideratge és circumstancial"

El president del Barça, Sandro Rosell, ha presenciat aquest dilluns la cerimònia dels Trofeus Marca 2011, en què s'ha homenatjat el recentment traspassat Chus Pereda

Ara
1 min
Rosell dissabte durant l'assemblea al Palau de Congressos de Barcelona.

MadridSandro Rosell ha assistit aquest dilluns al matí a la cerimònia d'entrega dels Trofeus Marca 2011, en què dos jugadors del Barça –Valdés i Messi– han estat guardonats amb el trofeu Zamora i amb el trofeu Di Stéfano, respectivament.

En aquesta cerimònia, Rosell ha tingut unes paraules per a Chus Pereda, traspassat recentment: "Ens deixa un record profund. Era un home de futbol, alegre. És una gran pèrdua no només per al Barça sinó per al món del futbol en general. Esperem que el seu record duri molt temps perquè en el món del futbol la memòria és feble ", ha dit Rosell.

Però el president del Barça també ha parlat de l'actualitat de la Lliga: "Aquest lideratge és circumstancial. Cal anar pas a pas, sense presses". I sobre l'acumulació de lesionats al primer equip del Baça, ha dit: "Les lesions formen part de l'esport. Hi ha lesions perquè es tracta d'un esport de contacte".

stats