BARÇA
Esports Barça 13/06/2011

Laporta: "Rosell va heretar un club que estava en un moment òptim"

L'expresident del Barça qualifica com "molt bona" la primera temporada de Sandro Rosell al club en una entrevista concedida a Europa Press

Redacció
2 min
El diputat no adscrit i líder de Democràcia Catalana Joan Laporta.

BarcelonaL'expresident del Barça Joan Laporta ha qualificat de "molt bona" la primera temporada del seu successor, Sandro Rosell, al club blaugrana. En una entrevista a l'agència Europa Press, l'actual líder de Democràcia Catalana recorda però que el projecte actual del club és fruit de "l'herència del millor Barça de la història" que ell va deixar després de set anys de mandat.

"El club que vam deixar en herència, i l'equip especialment, és el millor Barça de la història i continua sent-ho perquè té molt recorregut, i també pel que fa a la solvència de l'entitat. S'està continuant el camí cap a on anava amb nosaltres. En alguns aspectes no han tocat res, encara que vulguin fer veure que estava malament", ha comentat Laporta, fet que segons l'expresident demostra que no van fer tan malament les coses.

Laporta ha afegit: "Van heretar un club que estava en un moment òptim, el millor, i encara segueix. En comptes de valorar-lo, han intentat desprestigiar el treball que vam fer. És difícil de creure, impossible", ha lamentat Laporta. "Estic satisfet que la realitat, els fets, demostrin amb tanta contundència que treballem molt i bé", ha afirmat.

Sobre l'acord que la Junta Directiva de Rosell va signar amb la Fundació Qatar, Laporta ha comentat: "Vam deixar el millor Barça de la seva història, per ser el més catalanista, el més universal, el més solidari. La samarreta del Barça, en els anys que ha portat Unicef, s'ha revaloritzat fins a valors incalculables".

L'expresident s'ha desfet en elogis cap al tècnic, Pep Guardiola, i els jugadors. "Pep ha trobat l'excel·lència. Tenen grans jugadors que juguen de memòria i amb qualitat. Això farà que el Barça continuï aquesta etapa gloriosa", ha afegit.

stats