BARÇA
Esports Barça 12/12/2010

La gestió de la junta de Sandro Rosell, a debat a les xarxes socials

Els aficionats blaugranes han promogut una mocadorada contra la junta directiva de Sandro Rosell al minut 30 del partit de Lliga de diumenge contra la Reial Societat

Nuria García
1 min

BarcelonaEl debat sobre si la junta directiva de Sandro Rosell ha fet bé o no en posar publicitat a la samarreta del Barça segueix obert. I més a la xarxa. Des que es va anunciar l'acord amb Qatar Foundation fins i tot s'ha creat una pàgina web que demana la dimissió del president blaugrana i recull signatures. A més, promou que en el minut 30 del partit contra la Reial Societat, el Camp Nou li faci una mocadorada en contra.

A Twitter i a Facebook també hi ha diversos grups a favor i en contra de la gestió de Rosell. Els darrers però, són majoritaris, i actualitzats al dia –si bé no tots els comentaris que tenen als seus respectius murs són contraris al president–: des de promoure que davant la Reial Societat s'exhibeixin pancartes en contra, passant per demanar la seva dimissió, fins a titllar-lo com el pitjor president de la història del Barça.

En canvi, els que estan a favor del president blaugrana no s'actualitzen des de l'estiu, excepte el grup Sandro Rosell president, en què els darrers comentaris són de finals de novembre.

stats