Esports Barça 05/03/2011

El Barça, amb la ment posada en la tornada amb l'Arsenal, rep un Saragossa mermat per les baixes

Abans de jugar contra l'Arsenal el proper dimarts cal superar el Saragossa (20h, GolT/Canal+Liga) en un matx que pot complicar-se si es pensa que està guanyat abans de començar

Redacció
1 min
Valdés celebra el primer gol de Villa

BarcelonaLa temporada passada el Barça va guanyar el Saragossa amb un resultat d'escàndol, 6-1. Aquesta nit és complicat repetir aquesta fita, i més quan en l'horitzó està el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Una de les opcions de Tito Vilanova, en cas que Guardiola no pugui asseure's a la banqueta, és fer rotacions per no carregar amb molts minuts els jugadors importants i que en els darrers partits no han estat del tot fins com són Xavi i Iniesta.

Valdés, OK

Qui ja ha rebut l'alta mèdica és Víctor Valdés. El porter de l'Hospitalet ha estat tres partits fora -quinze dies fent tractament al seu genoll- i si està al cent per cent jugarà per tornar a agafar el ritme de competició pensant en l'Arsenal. Qui també s'ha entrenat amb el grup però no té l'alta mèdica és el capità Carles Puyol, que porta més de sis setmanes fora dels terrenys de joc per culpa d'una tendinitis al genoll. Tot i així, aquest matí el central de La Pobla passarà la darrera prova per saber si pot jugar, almenys, uns minuts.

Moltes baixes

I és que el Saragossa es presentarà al Camp Nou amb un total de set baixes entre lesió i sanció. Gabi, Ponzio, Contini, Leo Franco, Lafita, Braulio i Boutahar, la majoria d'ells titulars habituals, no estaran disponibles per a Javier Aguirre, que haurà d'improvisar un onze de circumstàncies en el pitjor camp de Primera Divisió per especular.

stats