BARÇA
Esports Barça 03/01/2011

Busquets: “L'estat de la gespa és preocupant per al nostre joc de precisió i de circulació ràpida”

El blaugrana espera passar l'eliminatòria contra l'Ahtletic per jugar cada tres o quatre dies. "És millor fer recuperació i preparar el següent partit, hi estem més ficats"

Nuria García
2 min
Sergio Busquets va fer de central contra el Llevant.

Sant Joan DespíSergio Busquets va jugar diumenge com a central davant el Llevant. El migcampista de Badia del Vallès ha afirmat que es va trobar "molt bé" i ha destacat que començar bé l'any és "molt important". "La Lliga demana molta regularitat i l'estem tenint", ha apuntat Busquets.

El blaugrana s'ha mostrat preocupat per l'estat de la gespa del Camp Nou. "Està molt malament. Per al nostre joc, de precisió i de circulació ràpida, és preocupant. Van canviar la gespa fa poc i no sé què està passant. La pilota arriba mossegada i sembla un conill", ha comentat Busquets, que ha recordat que el club va canviar la gespa aquesta temporada.

Busquets també s'ha referit al rècord de partits de Xavi, que ahir va igualar els 549 de Migueli. "Arribar als partits de Xavi és un somni per a nosaltres, ell s'ho mereix. A ell li va fer molta il·lusió i a nosaltres, també. És un grandíssim jugador i una gran persona i s'ho mereix", ha dit, i ha afegit: "Jo només tinc 22 anys. M'agradaria arribar a jugar una xifra important de partits".

Sobre la seva renovació, Busquets ha dit que no està preocupat i que tot va pel bon camí: "Les dues parts volem el mateix. Fa dues setmanes es deia que estava fet i era mentida, i ara es diu que es complica i també és mentida. És un procés. La cosa va bé, però no se sap quant trigarà. Estem tranquils perquè tots volem el mateix".

I per últim, de l'eliminatòria de Copa del Rei de dimecres contra l'Ahtletic, Busquets ha explicat que espera seguir endavant per tal de poder jugar, com fins ara, cada tres o quatre dies. "És clau seguir a la Copa del Rei i jugar cada tres dies. Estem acostumats a jugar cada tres o quatre dies, crec que és molt millor fer recuperació i preparar tot seguit el partit, estem més ficats en la dinàmica", ha comentat, abans d'explicar que a San Mamés caldrà que vagin amb compte amb Llorente i d'apuntar que caldrà que estiguin concentrats: "No hi ha marge d'error. És difícil, però també hem demostrat que sabem guanyar".

stats