Barça
Esports Barça 13/03/2011

El Barça suma un punt en un partit marcat per les decisions arbitrals (1-1)

Bojan, que ha substituït Pedro, ha avançat el Barça (30'), però a l'inici de la segona part Navas ha empatat. Pérez Lasa ha anul·lat un gol de falta directa a Leo Messi per una falta que no era de Busquets (7')

Nuria García
2 min
Bojan celebra el seu gol al Sánchez Pizjuán.

BarcelonaEl Barça ha empatat al Sánchez Pizjuán un partit que han dominat els blaugranes gairebé de principi a fi. Tot i això, un gol de falta directa anul·lat a Messi en els primers minuts podria haver canviat l'esdevenir del partit. I és que l'àrbitre no ha donat el gol en considerar que Sergio Busquets, que era darrere la tanca defensiva del Sevilla, feia falta sobre un jugador local.

Pedro, que havia tingut molèsties musculars durant la setmana, ha jugat de titular. Tot i això, ha tornat a patir molèsties i al minut 13 ha hagut de ser substituït per Bojan. I ha estat justament el jove davanter de Linyola qui ha avançat els blaugranes. Iniesta ha fet una gran passada per a Alves i aquest, després de guanyar l'esquena als defenses, ha deixat la pilota a Bojan, que només l'ha hagut d'empènyer al fons de la xarxa (30').

Messi, abans del descans, ha estavellat una pilota al pal després que Villa rematés alt.

El pas pels vestidors ha semblat esperonar el Sevilla, que ha sortit amb una altra cara. I així, en una passada llarga, Negredo no ha pogut superar Valdés i ha provat la centrada per a Navas, que arribant des del darrere ha rematat a plaer (48').

Després d'uns bons minuts del Sevilla, el Barça ha tornat al seu nivell habitual i ha recuperat el domini de la pilota. Així, Adriano, Messi i Xavi han tingut ocasions de fer el gol que hauria tornat a marcar distàncies al marcador.

Quan faltaven només cinc minuts pel final i amb el Barça abocat a l'atac, Iniesta ha estavellat una pilota al travesser, la que ha estat la segona rematada al pal dels blaugranes al Sánchez Pizjuán. I tot just dos minuts més tard, Medel ha salvat des de la mateixa línia de gol una rematada del migcampista de Fuentealbilla.

El Barça ha seguit pressionant, si bé ha topat amb la defensa del Sevilla i algunes decisions arbitrals discutibles. I és que Pérez Lasa ha xiulat fins a tres faltes en atac als blaugranes.

Ara, els de Pep Guardiola segueixen líders de Primera Divisió, a cinc punts del Reial Madrid, el segon classificat.

SEVILLA 1

BARÇA 1

Sevilla: Javi Varas, Cáceres, Fazio, Alexis, Navarro, Medel, Zokora (Kanouté 46'), Rakitic, Navas, Capel (Perotti 72') i Negredo (Romaric 87').

Barça: Valdés; Alves, Piqué, Abidal, Adriano (Maxwell 75'); Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro (Bojan 13'), Messi i Villa.

Gols: 0-1 (30') Bojan. 1-1 (48') Navas.

Àrbitre: Pérez Lasa (basc). Targetes grogues: als locals Cáceres, Navarro, Zokora, Capel i Medel, i als visitants Xavi i Adriano.

stats