Barça
Esports Barça 16/08/2011

Rodri es converteix en el cinquè reforç del Barça B per aquesta temporada

El davanter arriba del Sevilla per un milió i mig d'euros i s'ha compromès per quatre temporades amb el conjunt blaugrana

Redacció
1 min
Josep Maria Bartomeu i Rodri, després de firmar el contracte

BarcelonaBarça i Sevilla han tancat aquest dimarts el traspàs del davanter Rodrigo Ríos 'Rodri' per a les quatre pròximes temporades, segons ha confirmat el conjunt blaugrana. Rodri, nascut a Cabrejas del Pinar (Sòria) fa 21 anys, va jugar la temporada passada a Segona Divisió B amb el Sevilla Atlètic, amb el qual va marcar 19 gols.

Internacional sub-21, va debutar al primer equip sevillista fa dues temporades, quan es va donar a conèixer després d'anotar un punt davant l'Almeria en l'última jornada de Lliga que significava la classificació del conjunt andalús per a la Lliga de Campions.

El Barcelona ha pagat pel punta sorià un milió i mig d'euros i la clàusula de rescissió és de 10 milions. A més, l'acord inclou una opció de recompra per part del Sevilla els primers dos anys, encara que el Barça es reserva una última opció de compra total dels drets del jugador.

Es tracta del cinquè reforç del conjunt que dirigeix Eusebio Sacristán, després dels fitxatges de Kiko Femenía (Hèrcules) i Cristian Lobato (L'Hospitalet), i la recuperació dels cedits Martí Riverola (Vitesse) i Isaac Cuenca (Sabadell).

stats