Barça
Esports Barça 22/07/2011

El Barça viatja a Split sense Puyol, Piqué, Xavi ni Pedro i amb gairebé tot el filial

Els quatre jugadors es queden a Barcelona fent treball específic de recuperació. Guardiola, en canvi, s'endú tots els jugadors de camp disponibles del filial

Redacció
1 min
Pedro Rodríguez, durant un entrenament amb el Barça. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl tècnic blaugrana, Pep Guardiola, s'endú 24 jugadors a Split per al partit amistós que aquest dissabte jugarà el Barça contra el Hajduk amb motiu del centenari del club croat. Guardiola deixa a Barcelona quatre jugadors del primer equip: Puyol, Piqué, Xavi i Pedro.

El capità continua recuperant-se de la seva operació al genoll, mentre que Xavi i Pedro es quedaran fent el treball específic que tenen preparat per a la pretemporada. Finalment, Piqué tampoc viatjarà perquè arrossega molèsties musculars al bessó de la cama esquerra.

Tampoc viatgen els jugadors que han disputat la Copa Amèrica i que estan de vacances, inclòs el nou fitxatge, Alexis Sánchez. Els que sí que hi viatjaran són tots els jugadors de camp del Barça B que estan disponibles.

Així doncs, la llista definitiva de convocats la conformen els següents jugadors: Valdés, Pinto, Dalmau, Balliu, Armando, Oriol Rosell, Fontàs, Abidal, Maxwell, Sergio Busquets, Jonathan dos Santos, Gustavo Ledes, Thiago, Riverola, Carmona, Keita, Iniesta, Cuenca, Jeffren, Afellay, Jonathan Soriano, Saúl, Lobato i Villa.

stats