Barça
Esports Barça 23/07/2011

El Barça empata a zero contra el Hajduk al primer partit de pretemporada

L'amistós a Split ha servit a Guardiola per fer proves de cara a la Copa Audi que jugaran la setmana vinent a Munic

Redacció
1 min
Thiago lluita per una pilota envoltat per jugadors croats.

BarcelonaEl Barça ha empatat el primer partit de pretemporada, a Split contra el Hajduk, el que ha estat el partit estrella dels actes del centenari del Hajduk.

El tècnic blaugrana, Pep Guardiola, ha fet servir aquest amistós a terres croates per fer diverses proves i, sobretot, per veure com treballaven sobre el terreny de joc molts dels jugadors del filial.

Els blaugranes han dominat amb comoditat el partit i des del primer minut han aconseguit el control de la pilota. Així, David Villa (16') ha estat el primer en avisar amb un bon xut que s'ha estavellat al pal de la porteria. El Hadjuk ha fet una bona contra (27'), que ha volgut rematar Tomasov, tot i que Valdés ha salvat.

Després del descans, Pep Guardiola ha canviat tot l'equip i la segona part l'ha jugat un equip completamnet diferent al de la primera. Amb tot, els jugadors blaugranes han seguit tenint la possessió, però s'han apropat amb timidesa a la porteria visitant.

Ha estat la primera prova per preparar la Copa Audi que el Barça jugarà la setmana vinent a Munic contra l'Inter de Porto Alegre. Després, depenent del resultat, s'enfrontaran al guanyador o al perdedor de l'altra semifinal, el Bayern o el Milan.

HAJDUK 0BARÇA 0Hajduk:

Subasic, Bejic, Andric, Vukusic, Tomasov, Oremus, Inoha, Brkljaca, Maloca, Rocha i Sharbini. També han jugat: James Dens, Trebotic, Vukovic, Ahmad Sharbini, Lustica, Kukoc, Ljubicic, Jelavic i Dzoni.

Barça: Valdés, Dalmau, Armando, Fontàs, Lobato; Dos Santos, Carmona, Keita; Thiago, Villa i Afellay. A la segona part, han jugat: Pinto, Balliu, Abidal, Rosell, Maxwell; Busquets, Riverola, Iniesta; Cuenca, Soriano i Jeffren.

stats