CLUB
Esports Barça 02/12/2011

El Barça farà un homenatge institucional a l’expresident Josep Sunyol i Garriga aquest dissabte

Just abans del partit FC Barcelona-Llevant al Camp Nou, el club retrà un homenatge institucional a la figura de Josep Sunyol i Garriga, que va ser president de la nostra entitat entre els anys 1935 i 1936, amb motiu del 75è aniversari de la seva mort

Ara
1 min

BarcelonaEl president Sunyol va morir afusellat per les tropes franquistes el 6 d’agost del 1936. Segons el club, "la nostra entitat vol recordar la seva figura, com a gran dirigent de l’esport català i com a president del nostre Club. Josep Sunyol representa el compromís del FC Barcelona amb els valors de la llibertat, la democràcia i també el compromís del món de l’esport amb el civisme i la cultura, especialment a través del seu setmanari La Rambla, des del qual va difondre el lema 'Esport i Ciutadania'".

El programa dels actes serà:

19.30 h: Lliurament per part del president Sandro Rosell de la Copa President Sunyol a la família de l’expresident. Lloc: Llotja del Camp Nou.

19.50 h: Acte al Camp Nou: Projecció d’imatges de Josep Sunyol al videomarcador, lectura a càrrec de Manel Vic d’un text dedicat a la seva figura, himne Els Segadors i el Cant del Barça, sortida dels jugadors, sacada d’honor del partit a càrrec de Josep Viladomiu, descendent de l’expresident, en representació de tota la seva família.

stats