Futbol
Esports Barça 30/07/2012

El Barça accepta jugar la Supercopa de Catalunya contra l'Espanyol el 26 de setembre

En un comunicat, l'equip blaugrana afirma que "presentaran el millor equip disponible que decideixin el seus tècnics", i "lamenta que la Federació i la Generalitat vulguin interferir en les decisions dels seus entrenadors"

Ara
1 min
Toni Freixa i Josep Maria Bartomeu han representat el Barça en la roda de premsa de la Supercopa Catalana

BarcelonaEl Barça ha respost ràpid a la proposta de la Federació Catalana de Futbol i de la Generalitat de jugar la Supercopa de Catalunya en una nova data, el 26 de setembre. En un comunicat asseguren que ho accepten, però deixen clar que jugaran amb el millor equip que decideixi Tito Vilanova, i lamenten que els vulguin imposar condicions.

Comunicat del Barça:

1.- Sempre ha donat suport, i així ho seguirà fent, a la Federació Catalana de Futbol, al1.- futbol català i en definitiva a l’esport català. De la mateixa manera que fa costat al país en totes aquelles situacions que siguin necessàries, com es va demostrar en el partit de la Marató contra la pobresa i, més recentment, quan oferirà tots els beneficis del partit que es disputarà el proper 15 de setembre, entre la USAP i l’Stade Toulousain, als afectats pels incendis de l’Alt Empordà.

2.- Accepta la proposta de la Federació Catalana de Futbol de disputar la Supercopa2.- de Catalunya el 26 de setembre i presentarà el millor equip disponible que

decideixin el seus tècnics. D’aquesta manera, referma el compromís que va adquirir, fa setmanes, quan va confirmar la seva presència en la Supercopa de Catalunya demà dimarts 31 de juliol.

3.- Lamenta que institucions com la Federació Catalana de Futbol i la secretaria3.- general de l’Esport vulguin interferir en les decisions dels seus tècnics sobre quin és el millor equip disponible del FC Barcelona per afrontar aquest partit.

4.- Apel—·la al fet que els organismes i les institucions siguin conscients que la gran4.- quantitat de partits oficials de l'equip i dels seus jugadors impossibiliten assumir més compromisos.

stats