BARÇA
Esports Barça 01/02/2011

Tàrrega acull la primera reunió de la Junta Directiva itinerant del Barça

Rosell ha presidit la primera reunió itinerant de Junta Directiva que a proposta del directiu responsable de la Fundació del Barça, Ramon Pont, ha tingut lloc a Tàrrega

Redacció
1 min

TàrregaAquest dimarts a la tarda, el president del Barça, Sandro Rosell, ha presidit la primera reunió itinerant de Junta Directiva que a proposta del directiu responsable de la Fundació del Barça, Ramon Pont, s'ha celebrat a Tàrrega.

Abans de la reunió de treball dels dirigents del Barça, que ha començat després de dinar, els membres de la junta han fet dues visites institucionals. La primera a l'ajuntament, on han estat rebuts per l'alcalde, Joan Amézaga, i els regidors de Tàrrega. I posteriorment s'han dirigit a la Cambra de Comerç i Indústria, on han estat rebuts pel seu president, Delfú Rubinat, així com per altres membres de les institucions de l'Urgell. Ha estat just en l'edifici d'aquesta entitat on la Junta Directiva ha fet la seva reunió.

Dimecres al matí (12 hores), el secretari i portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, explicarà els continguts que han tractat i els acords que han adoptat en una roda de premsa.

stats