Barça
Esports Barça 04/08/2013

El Barça conclou a Tel Aviv el seu Tour de la Pau

L'estadi Bloomfield s'ha omplert per veure l'última jornada d'entrenament dels blaugranes amb nens israelians i palestins

Efe
1 min
Neymar i Alves ensenyen a conduir la pilota a un nen en l'entrenament d'exhibició a Tel Aviv

Tel AvivEl Barça ha conclòs aquest diumenge en un estadi ple a vessar de Tel Aviv el seu Tour de la Pau, que l'ha portat a Cisjordània i Israel, on ha mantingut trobades amb líders palestins i israelians i s'ha entrenat amb nens en dues jornades festives.

L'estadi Bloomfield de Tel Aviv, amb capacitat per a 14.400 persones, s'ha omplert d'aficionats, la majoria nens vestits amb l'equipació del Barça i cartolines blaugranes, per donar la benvinguda a les estrelles del Barça.

"Vosaltres sou missatgers de la pau, porteu la llum als nens i esperança al nostre poble. Un missatge de pau al Mig Orient. Gràcies", ha dit el president de l'Estat israelià, Simon Peres, abans de fer un simbòlic servei d'honor en el que li ha passat la pilota a Messi, a qui ha abraçat entre els aplaudiments de l'afició.

Sis grups de nens i nenes israelians i palestins de diferents edats han tingut ocasió de participar en el curset amb els jugadors barcelonistes, amb els que han fet les habituals passades, tirs a porta i regats.

A continuació, l'equip s'ha entrenat per separat abans d'acomiadar-se del públic lliurant samarretes i pilotes signades.

Tel Aviv ha sigut l'última parada de la minigira que realitza el Barça per l'Orient Mitjà, on, segons ha transmès el seu president, Sandro Rosell, a dirigents israelians i palestins, el club tracta d'aportar el seu granet de sorra a la solució del conflicte, en especial coincidència amb el reinici del diàleg de pau a Washington.

stats