BARÇA
Esports Barça 16/11/2011

Thiago: “Estic sorprès pels minuts que estic jugant en la meva primera temporada”

El jugador blaugrana diu sobre el seu el seu germà Rafinha que és feliç al Barça, que no ha pensat en el Reial Madrid pel seu futur i que no sap quin sostre tindrà

Ara
2 min
Thiago lluita per la pilota amb Volodko durant el partit a Minsk.

BarcelonaThiago Alcántara ha parlat sobre la temporada que està protagonitzant a les ordres de Pep Guardiola, en què està sent un dels jugadors que el tècnic utilitza més sovint. "Estic sorprès pels minuts que estic jugant en la meva primera temporada", ha assegurat. Pel jugador blaugrana, el seu joc ha evolucionat. "En alguns aspectes pensava que arriscava massa. Tenim defectes. La posició de fals lateral em fa jugar més segur. La maduresa també fa que juguis més fàcil", ha afirmat Thiago.

El jugador també s'ha referit a la seva participació amb la selecció espanyola. Després d'haver anat convocat amb l'absoluta, aquest cop ho ha fet amb la sub-21. "No em suposa cap desmotivació baixar a la sub-21, tot el contrari. Torno a jugar amb companys amb els que jugava quan tenia 15 anys. L'absoluta ve com un regal sempre", ha dit Thiago, que ha reconegut que es veu amb cor de jugar l'Eurocopa i els Jocs Olímpics aquest estiu: "És com preguntar a qui estimes més, al pare o a la mare. Serà decisió dels entrenadors. Diguin el que diguin, jo estaré molt content de jugar una competició, l'altra o les dues", ha comentat.

Thiago també ha parlat sobre el seu germà Rafinha, que a la Copa del Rei contra l'Hospitalet va debutar amb el primer equip. "El conec des del dia que va néixer. He seguit totes les seves passes, és una gran persona i un gran jugador. Ni vosaltres ni jo sabem quin sostre tindrà. Ara ell és feliç aquí i ara estem parlant amb el club. Ja que jo em quedo, que ell es quedi també", ha destacat. A més, ha assegurat que no saben res de l'interès del Reial Madrid per Rafinha. "Ell és feliç aquí. No ens ho plantegem. Sou vosaltres els que heu posat el meu germà a l'òrbita del Madrid, ell està molt content aquí", ha dit, adreçant-se als periodistes.

Sobre la renovació del tècnic, Pep Guardiola, Thiago ha comentat: "Qui sigui del Barça, sempre voldrà que el mister segueixi aquí. Sempre ha donat molt al club i estarem molt contents si renova"; i de Messi, ha dit: "Messi és un jugador formidable. No sé per què a Argentina se'l critica tant. És el pensament de cadascú i s'ha de respectar".

Per últim, ha sigut preguntat per Neymar, jugador a qui no coneix personalment. "És un gran jugador. No és estrany que estigui nominat a la Pilota d'Or", ha apuntat.

stats