Barça
Esports Barça 19/09/2012

El Barça de Tito 'debuta' en Champions contra l'Spartak de Moscou d'Unai Emery (20.45h)

L'equip blaugrana té les baixes de Puyol, Iniesta i Jordi Alba, mentre que Emery no podrà comptar amb Welliton (lesionat), De Zeeuw (sancionat) i té el dubte de Nico Pareja, encara amb molèsties

Efe
2 min
Busquets i Messi, durant l'entrenament del Barça al Camp Nou

BarcelonaEl Barça debuta aquest dimecres a la Lliga de Campions contra l'Spartak de Moscou (20.45 hores, Camp Nou), un rival que admet la seva inferioritat davant l'actual líder de la Lliga espanyola, encara que espera donar una sorpresa de la mà de l'extècnic del València, Unai Emery, qui mai ha vençut als blaugranes.

Amb les baixes de Puyol, Iniesta i Jordi Alba, i després de les rotacions que va realitzar a Getafe (Alves i Messi a la banqueta), el tècnic blaugrana no tindrà gaire marge per fer l'alineació. Els principals interrogants els plantegen Song o Busquets, Cesc o Thiago i Tello o Villa en atac.

El conjunt de Vilanova no vol perdre l'oportunitat de tancar com més aviat millor la seva classificació per a vuitens i intentarà sumar els primers tres punts aquest dimecres al Camp Nou.

L'Spartak Moscou d'Unai Emery, ex del València, viatja a Barcelona conscient de la seva clara inferioritat i fet un mar de dubtes pel mal joc desplegat en les últimes setmanes que l'ha condemnat a la setena posició a la lliga russa. L'equip moscovita va arrencar bé el campionat amb diverses victòries consecutives, però s'ha desinflat.

Emery no podrà comptar amb el davanter brasiler Welliton, màxim golejador de l'equip el 2009 i 2010, que es troba lesionat, i tampoc viatja a Barcelona el migcampista holandès De Zeeuw, per acumulació d'amonestacions.

L'espanyol Jurado, format al planter del Reial Madrid i que va ser fitxat recentment del Schalke alemany, estarà disponible. Menys garanties hi ha de la presència del central argentí Nicolás Pareja, ex de l'Espanyol, perquè encara no s'ha recuperat de la seva lesió.

L'últim precedent d'un enfrontament entre els dos equips es remunta als quarts de final de la Copa d'Europa de la temporada 1993-94, que es va saldar amb un empat a dos gols a la capital russa i un 5-1 per als catalans al Nou Camp.

stats