Barça
Esports Barça 19/08/2012

El Barça de Tito Vilanova comença a caminar contra la Reial Societat al Camp Nou

Thiago, Cuenca i Muniesa, les úniques baixes dels blaugrana. El tècnic té 22 jugadors disponibles per fer la convocatòria aquest diumenge (21h, Canal+1)

A.s.
2 min
Villa, Cesc i Messi rient en l'entrenament de dissabte al matí

BarcelonaGairebé no ha canviat res en pocs mesos al Barça. Però els aficionats arribaran aquest diumenge al Camp Nou (21h, C+ 1) amb la sensació d'iniciar una nova època. Després de quatre anys de tocar el cel amb la figura elegant de Pep Guardiola a la banda, l'home que solia seure darrere seu, Tito Vilanova, fa un pas endavant per garantir que el club segueix caminant en la direcció correcta. Què ha canviat en aquests mesos? Una persona, sobretot, però la que molts apunten com a responsable dels últims èxits dels clubs.

La Reial Societat, que l'any passat els va donar un ensurt a Anoeta i va plantar cara a l'estadi, és el primer rival d'un Barça que ha ofert una imatge ordenada durant la pretemporada: Messi té galons, juga pel mig i l'equip obre el camp per donar aire a qui juga pel mig. Alba i Alves tenen camp per córrer, i amb Villa encara fora de ritme, l'únic dubte és saber si jugarà Pedro o Cesc.

Vilanova no disposa dels lesionats Thiago, Cuenca ni Muniesa, i haurà de veure com arriba de cames Alexis, que va jugar fa pocs dies a Nova York amb la selecció i es va convertir en l'últim a tornar als entrenaments. A més, Puyol també ha patit algunes molèsties. Factors que condicionen el que passarà a ser el primer onze titular d'un nou Barça, el de Vilanova, encara té a 22 jugadors disponibles per fer la convocatòria.

La Reial Societat arriba al Camp Nou amb dues baixes, les de Zurutuza i Íñigo Martínez.

Alineacions probables:

FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Sergio Busquets, Xavi, Iniesta; Messi, Cesc o Pedro i Alexis.

Reial Societat: Bravo; Estrada, Ansotegi, Mikel, José Ángel; Illarramendi, Elustondo, Xabi Prieto, Griezmann, Castro i Agirretxe.

Àrbitre: González González (C. Castella-Lleó).

Estadi: Camp Nou.

Hora: 21.00 hores (Canal+ 1)

stats