BARÇA
Esports Barça 30/03/2011

Freixa: "Encara no hem interposat la demanda a la Cope perquè estem pendents de la valoració del plet"

El portaveu de la Junta Directiva del Barça afirma que el club es reserva el 15% de les entrades de la final de la Copa del Rei a València per a compromisos

Nuria García
2 min
Toni Freixa, portaveu de la Junta Directiva del Barça.

BarcelonaToni Freixa, el portaveu de la Junta Directiva del Barça, ha afirmat en la roda de premsa que ha ofert després de la reunió de la junta que el Barça encara no ha posat la demanda contra la Cope. "Encara no hem interposat la demanda contra la Cope perquè estem pendents de la valoració del plet", ha comentat Freixa, que ha explicat que el Barça demanarà una indemnització per danys i perjudicis i que aquesta valoració l'ha encarregada a un expert extern, així que la interposició de la demanda encara trigarà uns dies.

En la Junta també s'ha parlat del repartiment de les entrades que el club es reserva per als compromisos. Seran en total el 15% de les que li pertoquen al Barça, i ja han quedat repartides, tal i com ho ha explicat el portaveu. Aniran adreçades a compromisos institucionals i esportius, a les comissions del club (la de disciplina, l'econòmica, la social i l'esportiva), al patronat fundació, al consell consultiu de penyes, al primer equip, a les seccions del club, al futbol formatiu, als patrocinadors, als mitjans de comunicació que tenen relació contractual amb el club, als veterans del club, al Casal de l'avi, als empleats i als integrants de la junta directiva. A aquests últims els pertocaran 10 entrades per directiu.

Freixa també ha anunciat que aquest divendres es posarà en marxa el carnet de compromís, la quarta via per convertir-se en soci del club. El portaveu ha recordat que és un compromís "bilateral". "Acabats els tres anys, la junta directiva i el club assumeixen el compromís d'admetre aquesta persona com a sòcia". Aquest carnet costarà 125 euros per temporada, i els propietaris caldrà que acreditin presencialment la seva identitat al club.

Per últim, Freixa ha parlat sobre la proposta que farà el club als seus socis i aficionats perquè no fumin a l'estadi i ha recordat que la prohibició total de fumar se sotmetrà a votació en l'Assemblea.

stats