BARÇA
Esports Barça 20/01/2011

Sis blaugranes a l’onze ideal de la UEFA

Gerard Piqué, Carles Puyol, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Leo Messi i David Villa són els protagonistes del dream team del 2010 de la UEFA

Redacció
1 min
Puyol parla amb Messi durant la gala.

BarcelonaEl Barça segueix recollint èxits. En l'últim, novament sis blaugranes han estat els protagonistes. La UEFA, a la seva pàgina web, ha fet públic el seu dream team i un altre cop el Barça ha dominat.

Els cinc milions de vots emesos per 400.000 usuaris han col·locat sis blaugranes entre els onze millors del 2010, justament els mateixos jugadors que ja van ser els protagonistes de l'onze FIFA: els defenses Gerard Piqué i Carles Puyol, els migcampistes Xavi Hernández i Andrés Iniesta, i els davanters Leo Messi i David Villa.

L'onze de la UEFA el completen el porter Iker Casillas (Reial Madrid), els defenses Maicon (Inter) i Ashley Cole (Chelsea) i els migcampistes Wesley Sneijder (Inter) i Cristiano Ronaldo (Reial Madrid). L'entrenador de l'any, segons la UEFA, ha estat José Mourinho. De fet, respecte a l'onze de la FIFA que es va conèixer en la gala de la Pilota d'Or, només hi ha un canvi: Lúcio cau i és Ashley Cole qui ocupa la posició de lateral esquerre.

stats