RELACIONS INSTITUCIONALS
Esports Barça 14/01/2011

El Barça i la USAP agermanen les seves dues plantilles

El pròxim dilluns, a les 11 del matí, el primer equip de la USAP de Perpinyà i el primer equip de futbol del FC Barcelona es reuniran a la Ciutat Esportiva per fer la fotografia oficial d’agermanament entre els jugadors de les dues institucions

Redacció
1 min
Nicolas Laharrague xuta un penal en el partit contra el Leicester.

BarcelonaPosteriorment, l’expedició de la USAP es desplaçarà a les instal·lacions del Camp Nou, on faran una sessió fotogràfica i un dinar. El 2 d’abril, la USAP de Perpinyà s’enfrontarà a l’Stade Toulousain a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Aquest agermanament de les dues plantilles és un dels punts del conveni de col·laboració vigent entre la USAP i el FC Barcelona, que també preveu donar a conèixer la USAP i l’esport del rugbi a través del FC Barcelona, així com estudiar la viabilitat de jugar un partit oficial de la USAP al Camp Nou durant l’any 2011.

En aquest sentit, per motius tècnics, s’ha acordat que el partit de lliga francesa entre la USAP i l’Stade Toulousain es jugarà el pròxim 2 d’abril a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, amb el ple suport del FC Barcelona. Amb aquest acte s’aconseguirà, doncs, que sigui la primera vegada en la història que l’equip de rugbi més emblemàtic de la Catalunya Nord, i per tant, ambaixador català d’aquest esport a nivell internacional, jugui a la capital del Principat.

stats